دوسال وهشت ماهشه آب بده الکی بهش میدم یه قلپ میخوره بقیشو میریزه رو فرش رو مبل رو لباساش دستشو میکنه داخل لیوانش خسته شدم هرچیم میگم میدم فقط بخوری نخوردی بده من بازم کار خودشو میکنه بهشم ندم گریه جیغ فریاد خانمهایی که بچه دارید بگید چه برخوردی کنم خسته شدم از کاراش دیوونم کرده دکتر تشخیص بیش فعالی داده دارو داده با کاردرمانی وگفتار درمانی چون فقط کلمه میگه اونم محدود
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
یه لیوان هایی هست نی سرخود داره اونا هیچ جوره نمیریزه فقط میتونن بخورن از اونا بگیر
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
جفت بچه های من همین بودن اما من سخت گیر نبودم یه لیوان هایی هست نی سرخود داره اونا هیچ جوره نمیریزه ...
داره کوچیکتر بود توییست شیک گرفتم براش قبول نمیکنه میگه باید درش رو باز کنی چندمدل لیوان شکلهای مختلف گرفتم میگه فقط بدون در
داره کوچیکتر بود توییست شیک گرفتم براش قبول نمیکنه میگه باید درش رو باز کنی چندمدل لیوان شکلهای مختل ...
پس باید صبوری کنی تا از سرش بیوفته یا بذار گریه کنه تا خسنه شه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه ها همه همینن من دختر ۴ ساله ام روزی چند لیتر آب میکشه میریزه تو خونه پسرمم ۲ سالشه کارش همینه حتی دهانش رو پرآب میکنه فوت میکنه تو خونه منم میگم نکن اما فایده نداره جیغ میکشه من زیاد حساس نیستم اینم بگم از ترسشون کل جاهایی که فرش نیست رو موکت کردم سر نخورن
استخر بادکنکی بخر بزار تو خونه. بزار توش بازی کنه... بچس.. سنش اب بازی میخواد.. ابه مشکلی نداره.. ف ...
داره استخر توپ بزرگ همه چی براش گرفتم اما خب همش سرما میخوره هرروز میخاد اب بازی کنه میبرمش حمام وان پر میکنم بازی میکنه اصلا مهم نیست که لک بشن فرش و مبل چون داغون شدن ولی هرجا میخایم بشینیم میبینیم زیرمون خیس شد خودشم هی خیس میکنه پش بندش هی عطسه
اینم شد راهکار بچه گناه داره گریه کنه جیغ بزنه راهکاری میخام که از سرش بیفته نه اینکه عصبی بشه