2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭

201 بازدید | 26 پست

حسمیکنم شوهرم خیانت میکنه توگالری مخفیش ک روش رمز هس دیدم ی شماره ناشناس عکس گرفته از سابقه تماس هم عکس بود اشنا هم بود میدونم کیه بعد هر چی گفتم کیه نگفت اخرش گفت ینی شمارع برات اشنا نیس گفت قضیه اونجوری ک تو فکر میکنی نیس اول نگفت بعد گفت برا کسی میخاسم خاستگاری کنم بعد تو تماسا تاریخچه پاک کرده ولی سابقه تماسشو اسکرین داشت تقریبا 6 بار زنگ زده بودن تو این اسکرینه بقیشو نمیدونم بعد گفتم بزار تاریخو چک کنم گوشی ندادم بعدم همشو پاکید دارم روانی میشم اینم بگم قبلا خودش خاستگار دختره بوده و اقوام شمارشم اصلا نداشته میگه از کسی گرفتم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گندش نکن وگرنه بیشتر کشیده میشه سمت اون زنه

حداقل بگین چیکار کنم ادم شه امروزم گوشیش گرفتم گفتم چرا تاریخچه پاک کردم زدم دیوار ی سیلی هم بهش زدم هیچی نگفت گفت اشتباه میکنی بخدا همچین چیزی نیست گفتم پس چرا پاککردی گفت لازم نداشتم گفتم تا الان داشتم الان ک من دیدم دیگه لازم نداری

خوشگله یاچی؟چیزی نشده که همسرت دست وپاشو گمکرد یا اروم بود

همون اولش ک پرسیدم کیه گفت من الان هر چی به تو بگم بد برداشت میکنی بعدم انداخت گردن من ک چون تو اینجوری میکنی از اول بهت نگفتم

بابا خیلی تند میری جلو

صدر صد چیزی نیس

اکه چیزی بود میزد زیرش

خیالت راحت

همینک سیلی زدی چیزی نگفته ینی خیلی دوست داره

زشته ناراحت میشه غرور داره

نکن اینجوری

بهش بگو دیگه تکرار نکن من جز توکسیو ندارم

یکممقهر کن

ناز بکشه دیگه کاری نکن چ خبره

همون اولش ک پرسیدم کیه گفت من الان هر چی به تو بگم بد برداشت میکنی بعدم انداخت گردن من ک چون تو اینج ...

چیزی نیس مطمعن باش

مردی اگه خیانت کنه همون اول برای ی مدت میزن زیرش

انقد حساسی نتونسته بهت بگه

بابا خیلی تند میری جلوصدر صد چیزی نیساکه چیزی بود میزد زیرشخیالت راحتهمینک سیلی زدی چیزی نگفته ینی خ ...

اولش اگر بهم گفته بود من کاری نداشتم خودش کاری میکنه مشکوک شم خب میتونست مث ادم سیو کنه هر چی گفتم کی این اتفاق افتاده گفت یادم نیس مگه میشه بعدگفتم تاریخچه ببینم نذاشت