2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

73 بازدید | 10 پست

داداشم ۸ صبح بیدار شد و منم بخاطر افسردگی باید حداقل تا ۱۰ بخوابم همش میگفت میرن فقط تلویزیون میبینم تو بخواب بچرو انقد زدم همش گریه میکرد آخرم خوابش برد از ترس چون بهش گفتم بری تو هال با سیخ بدنتو سوراخ میکنم

بمیرم براش چرا باید خواهرش افسرده باشه

مامانم سرکار میره از صبح تا غروب نیست منم حوصله ندارم صبح بیدار شم بچه مسئولیت داره..

خلاصه خیلی عذاب وجدان دارم گریش یادم میاد خیلی غمگین بود بعدش حرکاتش شبیه دیوونه ها شده بود یکم غذا خورد یکسره باهاش درسم کار کردم آخرم ارنجم خورد تو دماغش بچه رو نابود کردم رفت مدرسه خیلی عذاب وجدان دارم

وااااای خدااااا اون بچه چه گناهی کرده تو افسردگی داری

مادرت میدونه چه بلایی سر بچه میاری؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چند سالشه؟

میدونم دست خودت نیست اون تایم خیلی بده یهو آدم عصبی میشه و خودتم بعدش خیلی پشیمون میشی

بهتره مامانت نزار پیشت گناه داره بچه خودت به مامانت بگو

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه؟میدونم دست خودت نیست اون تایم خیلی بده یهو آدم عصبی میشه و خودتم بعدش خیلی پشیمون میشی به ...

۶🥲🥲

دست خودم نیست و متاسفانه خیلی اینجور موقعیت ها پیش میاد وقتی بیدار شد برام لبخند زد گفت میبخشمت تو هرچقدر بزنی منو من میبخشمت 😭

وااااای خدااااا اون بچه چه گناهی کرده تو افسردگی داری مادرت میدونه چه بلایی سر بچه میاری؟

دست خودم نیست یهو جنون بهم دست میده🥲

بعدش بیدار شد برام لبخند زد گفت میبخشمت هرچقدر منو بزنی بازم میبخشمت دوسِت دارم😭😭😭

میترسم به مامانم بگم

۶🥲🥲دست خودم نیست و متاسفانه خیلی اینجور موقعیت ها پیش میاد وقتی بیدار شد برام لبخند زد گفت میبخشمت ...

الهی بگردم خیلی گناه داره

سعی کن خودتو کنترل کنی حتما به مادرت بگو اگه لازمه برو دکتر اینطوری حال خودتم بهتر میشه بهت حق میدم اصلا دست خود آدم نیست این رفتارا

خودت چند سالته؟

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

الهی بگردم خیلی گناه داره سعی کن خودتو کنترل کنی حتما به مادرت بگو اگه لازمه برو دکتر اینطوری حال خو ...

۲۳..

توی تایپیک یا آخری یا یکی دوتا مونده به آخری دلیل افسردگیمو گفتم بخدا خیلی فشار رومه دکترم نمیتونم برم مامانم میگه بهت قرص میدن دیوونه تر میشی

۲۳..توی تایپیک یا آخری یا یکی دوتا مونده به آخری دلیل افسردگیمو گفتم بخدا خیلی فشار رومه دکترم نمیتو ...

کاملا درکت میکنم

ولی باید بری حتما آخه اینطوری خودتو نابود میکنی