2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مشروب نمیکشه

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

ببخشید اسی

دوستت گوه خورده

بستگی داره منظورش از پایه بودن چی باشه

دیگه به اینجور سوالا جواب نده

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

مشخص شما خودتون خیلی پایه هستین چون تا جایی که میدونم نه سیگار خوردنی هستش نه مشروب کشیدنی😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
مشخص شما خودتون خیلی پایه هستین چون تا جایی که میدونم نه سیگار خوردنی هستش نه مشروب کشیدنی😂

ای خدا اشتباه شد دیگه منظورم همون بود شراب میخوره سیگار میکشه حالا برعکس شد😭😂

ای خدا اشتباه شد دیگه منظورم همون بود شراب میخوره سیگار میکشه حالا برعکس شد😭😂

اشکال نداره فدا سرتون و اینکه به دوست محترمتون بگین بهش ربطی نداره شوهر شما چجوری هستش سرش تو زندگی خودش باشه😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
ممنون😂

خواهش فراوان تقدیم به شما😁🌹