zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 عنوان انگشتر نشون 1 بازدید | 24 پست سلام پسر عموم میگه فقط انگشتر نشون بنداز دستت تا بعد کنکور دیگه نمیایم به نظرتون فرمالیته اینکارو کنم بعد کنکور دانشگامو شهر دیگه بزنم برم؟ نمیخوام عقد کنم یا صیغه بخونم فقط میگه انگشتر و بندازمبابام خیلی گیره هرورز دا ه کتکم میزنه سر همین🥲💔 امروز | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1850 بعد از کنکور میزاره ازدواج نکنید باهم؟یا بزور میکنه تو پاچت Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6594 با پسرعموت میخوای نامزد کنی؟چرا وقتی میخوایین تعریف کنین نصفه نیمه میگین🤦♀️ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 11568 به نظرت اینا میذارن بری شهر دیگه اصلا؟ نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 اصن سوال و موضوع رو نفهميدم دوتا تاپیک قبلمو بخون
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 به نظرت اینا میذارن بری شهر دیگه اصلا؟ مجبورم به زورم شده برم نگم بهشون یه خوابگاه بگیرم برم 🥲
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 کتکت میزنه سر چی؟که حلقه بپوشی ؟ یا میگه نپوش به زور میخواد بدتم به پسر عموم تمرکزمو میگیره کنکور دارم میخوام فقط حلقه رو بندازم فیلم بازی کنم بعد کنکور برم شهر دیگه دانشگاه
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 بعد از کنکور میزاره ازدواج نکنید باهم؟یا بزور میکنه تو پاچت همین الان داره میکنه تو پاچم پسر عمومو من فقط دارم زمان میخرم یه خاکی تو سرم بریزم
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 774 با پسرعموت میخوای نامزد کنی؟چرا وقتی میخوایین تعریف کنین نصفه نیمه میگین🤦♀️ عزیرم دوتا تاپیک قبلمو بخون حالم خوب نبود نتونستم کامل بنویسم
stars_in_your_eyes عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1850 همین الان داره میکنه تو پاچم پسر عمومو من فقط دارم زمان میخرم یه خاکی تو سرم بریزم خب حلقه رو بنداز اگه میبینی تنها راه تا بعد از کنکور که یه شهر دیگه میری Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl