2777
2789
نگو اینجوری الان تابستونه نزدیک عروسیاست خیلی از عروس دامادا میخوان بخرن نمیتونن😶

اره خوب درست میگی ،،،این ک گفتم بره بالا برا خونه گفتم اخه مخوام طلاهامو‌بفروشم خونه بخریم ،،وگرنه دسته منو شما نیست ک اگه بخواد بره بالا یا پاایین ،،،انشالله ک همه مشکلات حل بشه 

اره خوب درست میگی ،،،این ک گفتم بره بالا برا خونه گفتم اخه مخوام طلاهامو‌بفروشم خونه بخریم ،،وگرنه د ...

انشاالله؛انشاالله پول خونه از جایی جور شه که فکرشم نمیکردی؛دیگه نیازی به فروش طلا نباشه😊

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلای دست دوم هم همین قدره ؟

اتفاقااین قیمت طلای دست دومه که وقتی ازت میخرن ازاین قیمت خیلی کمتربرمیدارن طلای نوکه اجرت دستمزدومالیات وکارمزد داره وبالای 200میشه حتی تا250 میره بستگی به کارمزدراره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اره خوب درست میگی ،،،این ک گفتم بره بالا برا خونه گفتم اخه مخوام طلاهامو‌بفروشم خونه بخریم ،،وگرنه د ...

طلا بالا بره به همون اندازه خونه هم گرون میشه پس برد نمیکنید

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
من میخوام بفروشم پولشو نیاز دارم ینی نفروشم گرون تر میشه ؟ضرر میکنم؟

در هر صورت ضرر ميكني چون فروش طلا خودش ضرر هس كلا ،اما نميدونم بالا بره جديدا يا نره اما مطمئنم ديگه قيمّت طلا پايين نمياد ،حالا همسرم اطلاعات بيشتري داره اونم كه الان مغازس خونه نيس كه بپرسم ازش

ای کااش بره بالا ،،چون مخوام طلاهامو بفروشم ،،

نه عزیزم بالارفتن طلاروارزرواقتصادکشوروتورم خیلی نقش داره وزندگی مردم روخیلی تحت تاثیرمیزاره فقط به این نیست که طلافروش سودمیکنه یااون که میخره ضرربه زندگی همه مردم اثرمیزاره ان شاالله شمازندگی تون برکت داشته باشه گلم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
در هر صورت ضرر ميكني چون فروش طلا خودش ضرر هس كلا ،اما نميدونم بالا بره جديدا يا نره اما مطمئنم ديگه ...

مرسی چون من چند هفته پیش میخواستم بفروشم صبر اومد مامانم گف صبر اومده نفروش حالا اگرضرر باشه نمیفروشم .

نگو اینجوری الان تابستونه نزدیک عروسیاست خیلی از عروس دامادا میخوان بخرن نمیتونن😶

مجبور نیستن بخرن عزیزم،

طلا چیز واجبی نیست مثل خوراک و دارو که آدم مجبور باشه حتتتما بگیره!میتونن پولش رو به یه زخم زندگیشون بزنن