بچه ها من شوهرم خونه ماشین داره جشنم واسم میگیره در حده یه جشن خیلی خوب اما گفت طلا شاید نتونم بگیرم به نظرتون اگه نگیرم پررو میشه؟یا از خود گذشتگی کنم
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها من شوهرم خونه ماشین داره جشنم واسم میگیره در حده یه جشن خیلی خوب اما گفت طلا شاید نتونم بگیرم ...
بستگی به روحیات شوهرت داره .مادر برای ازدواجش چون بابام هیچی نداشته و اونم قبول کرده الان میگه کاش سخت میگرفتم .بستگی به فرد داره که بعدا پوروشه یا تشکر کنه
بچه ها من شوهرم خونه ماشین داره جشنم واسم میگیره در حده یه جشن خیلی خوب اما گفت طلا شاید نتونم بگیرم ...
خوبه دیگه بهونه دستشون اومده قبل گرون شدن طلا هم ک خونه و ماشین داشت عروسی هم میگرف طلاهم میخرید اماحالا نمیخرن بخر ولی خیلی گرون برندار بهش هم بگو ک بخاطرش کم برداشتی کم پیش میاد پررو نشن و قدر بدونن
بستگی به روحیات شوهرت داره .مادر برای ازدواجش چون بابام هیچی نداشته و اونم قبول کرده الان میگه کاش س ...
نمیدونم والا بعدا چه طوری میشه ولی دختر خالش طلا نخرید به من میگه دختر خالم شوهرش نداشت طلا نخرید منم گفتم خواهر خودمم شوهرش پول نداشت نخرید اما اگه تو داشتی باید واسم بخری🤣
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️