shfشف مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 103 عنوان کیا خیاطی بلدن 42 بازدید | 5 پست تازه دارم میرم قبلا رفته بودم گرلاوین ولی به شدت بد یاد داد هیچی یاد نگرفتم الان مولر میرم خیلی بهتره فقط اینکه چندبار میدونم میشکافم چه راهکاری هست تمیز و مرتب بدوزم ؟چیکارا کردین خوب یاد گرفتین دوخت رو امروز | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزا۷۲۷۲ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 4533 به مرور زمان اوکی میشه .خیاطی فقط تمرینه هرچی بیشتر بدوزی مسلط تر میشی....با کاربن الگو رو کپی نمیندازی رو پارچه؟
دختربندریی عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3127 اول روی ملافه تمرین کن ...خط راست بدوز فقط پنس بکش پنس هارو بدوزاگر نمیتونی پایه هایی هست ک مدرج هستن...یا با گچ و صابون خط بکش با پیش کاربر چرخت تنظیمش کن کم کم چشمت عادت میکنه
shfشف مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 103 به مرور زمان اوکی میشه .خیاطی فقط تمرینه هرچی بیشتر بدوزی مسلط تر میشی....با کاربن الگو رو کپی نمیند ... همون بدتره😭😭😂😂 زیر و رو کاربن که انجام میدم بعدش میدوزم رو خط هم نمیفتن
shfشف مدیر استارتر عضویت: 1404/09/19 تعداد پست: 103 اول روی ملافه تمرین کن ...خط راست بدوز فقط پنس بکش پنس هارو بدوزاگر نمیتونی پایه هایی هست ک مدرج هست ... مرسیی ،موقع کار شماهم کمر درد و گردن درد میگیرید یا اولاس بخاطر اون تا دراز نکشم خوب نمیشم
دختربندریی عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3127 مرسیی ،موقع کار شماهم کمر درد و گردن درد میگیرید یا اولاس بخاطر اون تا دراز نکشم خوب نمیشم من چرخم راسته دوز هستکلا خیاطی سخته و پرزحمت...من خیلیییی سر حوصله کار میکنم😁 عاشقشم هستم