2777
2789
عنوان

ولنتاین

69 بازدید | 3 پست

من عقد کردم پارسال ک دوست بودیم برام گل گرفته بود و یه دست لباس بارونی و نیم بوت و کیف امسال منم یه باکس گرفتم ماگ عکسمون حرارتی شکلات بادی اسپلش و این چیزا اونم منو برد خرید عروسیمون یک ماه دیگه عروسیمونه همشم ذهنش درگیر کارای عروسیه انجام دادیم همه چی بهترینشو همیشه میخره خلاصه فهمید ولنتاینه منم بهش کادوشو دادم جمعه منو برد برام کتونی خرید اما اصلا راضی نیستم من دلم عروسک میخاست اصلا الانم قهرم صبح پاشدیم منو برسونه محل کارم تبریک گفتم اون اصلا نگف الانم پیام نداده زنگ نزده اصلا دلم شکلات و عروسک میخاست دلم میخاد دعوا راه بندازم بعد میگم ترکشش ب خودم میخوره بیخیال شم پس چرا پنج شنبه شب گف همشو برات میخرم 😭😭😭😭😭

سخت نکن بابا پارتنر من همون تبریکم نگفت

عقب مونده ان خب من دلم باکس میخاست پنج شنبه دید همشو من گفتم الان یکی برام میخره حتی رفت سمتشون چرا نخرید؟بنظر مردا چرتو پرته اخه کتونی چیه میخام چیکار من دلم ات اشغال مبخاااااست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقب مونده ان خب من دلم باکس میخاست پنج شنبه دید همشو من گفتم الان یکی برام میخره حتی رفت سمتشون چرا ...

شب یلدا بهش تبریک گفتم حتی جوابمم نداد باز تو برات یه چیز خریده ولی من چی؟ جواب تبریکمم نداد.

توم سخت نکن زندگی رو از اول درسته اونو دوست داشتی اما خب برات یه چیز گرون تر خرید