2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست

هر روز ۸ صبح میری سرکار؟ اگر بله خوب امروز هم مثل هر روز، وقتی هیچوقت مخالفتت رو نشون ندادی نباید توقع داشته باشی اونا بهت حقی رو بدن.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اره دیگه اومد داخل صدام زد که پاشو ساعت هشت دیره وا یعنی چی بکش بیرون فک کن من رفتم سر خونه زندگیم چ ...

ولي به نظرم اين دو هفته رو مراعات كن كدورت پيش نياد

نزارم شوهرت به هيچ عنوان بفهمه بيگاري ازت ميكشن خودتو مشتاق نشون. بده

سختيش دو هفتس نزار فك كنه خانوادت ازارت ميدن و اونم اين جرعتو پيدا كنه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه اومد داخل صدام زد که پاشو ساعت هشت دیره وا یعنی چی بکش بیرون فک کن من رفتم سر خونه زندگیم چ ...

چی بگم والا

اصلا کار و این حرفارم بذاریم کنار خیلی بی شرمیه بری تو اتاق یه زن و مرد جوان که خوابن

همین یه ماه رو در سکوت کار کن،تا جهیزیتو اماده کنن عزیزم و مراسمتون ب خوبی برگزار بشه،بعد عروسی مودبانه بگو فعلا میخوای باهمسرت وقت بگذرونین و کار نمیکنی،بیا بیرون و جای دیگه مشغول ب کارشو

سعی کن خودت مشکلتو با خانوادت حل کنی پای همسرتو اول زندگی تو اینجور مسائل پیش نکش

هر روز ۸ صبح میری سرکار؟ اگر بله خوب امروز هم مثل هر روز، وقتی هیچوقت مخالفتت رو نشون ندادی نباید تو ...

نه من بهشون گفتم شرایط من اینه اگه نمیخاید برم جای پیگه حتی من چند ماه برای شریکش کار میکردم خیلی بهتر بود باهاش بحثشون شد ب منم گفتن کار نکن براس بیا برا ما کار کن

نظرم همینه نه اصلاااات نمیکم متوجه بشهه

خواهرانه ميگم من اگه زود ازدواج كرده بودم بچم همسنو سال شما بود

مرد هرچيم خوبو طلا فقط بو ببره با خانوادت مشكل داري

واويلاس جرعت هركاريو به خودش ميده

اين دو هفته رو سكوت كن و زير زبوني بگو پي نيرو باشن

بگو بعد عروسيت نميري

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نه من بهشون گفتم شرایط من اینه اگه نمیخاید برم جای پیگه حتی من چند ماه برای شریکش کار میکردم خیلی به ...

نه بگو نه برو

بگو من نميخوام ديگه كار كنم

با اشنا جماعت نه كار كن نه معامله

نه من بهشون گفتم شرایط من اینه اگه نمیخاید برم جای پیگه حتی من چند ماه برای شریکش کار میکردم خیلی به ...

وقتی گفتی دیگه حرفی نمی مونه، بعد رفتن شوهرت بهشون یادآوری کن شرطت رو.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان