kim_manel مدیر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2128 عنوان من یه احمقم | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 16 پست همه پسرا مثل همن یا حداقل اونایی که من انتخاب کردم همه .......فک کنم واقعااااا در این زمینه قدرت انتخابم عَنه بخداا تنها تفاوتی که دارن اسمشونه وگرنه همه چیییی عین هم حس میکنم دژاوو همه چی🤐🤐😐😐 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" امروز | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرسشگر عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2593 میدونی من از حرکتایی که زدم پشیمون نیستم فقط،واقعا انتخابام عن بودن بقرآن انگار فقط جذب یه نوع شخصیت ... میدونم الان درک نمیکنی 😂😂 بعدا میفهمی چی میگمممم 🥲 انتخابای منکه عن اخلاق عن رفتار و زاقارت بودن 🫠
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2128 میدونم الان درک نمیکنی 😂😂 بعدا میفهمی چی میگمممم 🥲 انتخابای منکه عن اخلاق عن رفتار و زاقارت بودن ... زاقارت رو قبول دارممم واقعانکه چی انتخاب کردیم اخه اینارو مامانشون هم گردن نمیگیره🫠🤨🤐 اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"