2777
2789
عنوان

من یه احمقم

107 بازدید | 16 پست

همه پسرا مثل همن یا حداقل اونایی که من انتخاب کردم همه .......

فک کنم واقعااااا در این زمینه قدرت انتخابم عَنه بخداا تنها تفاوتی که دارن اسمشونه وگرنه همه چیییی عین هم حس میکنم دژاوو همه چی🤐🤐😐😐

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولشون کن انقد خودتو عذاب نده

واقعا احمقم حیف زمان انرژی

اگه بتونم با این کات کنم سری بعدی هر کی پیشنهاد داد محکم میزنم توو دهنش

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

عههههه منم که همه انتخابام عننننن بود کههه دگ از یه تایمی به بعد هیچ انتخابی نکردم و اینگونه هست که ...

عه چند سالته آجی از کی سینگلی؟😂🥺🥺

۲۳ 😂😭 ۴ ساله 🫠تو چی 😂

۱۹ فک کنم منم باید از الان کات کنم دیگه دست بردارم🥺😂

میدونی چی بدتره بعدا میشینی فکر میکنی به حرفایی ک زدی کارایی ک کردی اونوقت میخوای زمین دهن باز کنه ت ...

میدونی من از حرکتایی که زدم پشیمون نیستم فقط،واقعا انتخابام عن بودن بقرآن انگار فقط جذب یه نوع شخصیت مریض میشم تنها چیزیشون که فرق داره اسمشونه حتی نحوه ی حرف زدن نحوه ی ابراز علاقه نحوه ی غصه خوردن همش یکیه حس میکنم همشون یکی بودن😐😂