2777
2789
معلومه که آره نه بخاطر بحث مزخرف بکارتبخاطر اینکه بعضی دردهایی که جنسشون متفاوته رو شریک زندگی آدم ب ...

فکر میکنی ظرفیت شنیدن دارن ؟ اینجا اروپا که نیست بشینن کنارت باهات اشک بریزند یا تا جلسات تراپی همراهیت کنن . خودشون سی نفر و بغل کردن بعد تا بیای چیزی بگی کولی بازی درمیارن . رفتنشون که به جهنم ، اون یه ذره آبروی باقیمانده آدم و هم با حرف و حدیث میبرن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم هم این تصمیمو دارم ولی شاید کنار نیاد و ترکم کنه

تجربه من اصلا حامی نیستن و جنبه ندارن مردا بعد یه مدت میزنش تو سرت

مگه مرداد هزارتااااااا کار میکنم میگن

فاز صداقت و بزار کنار

نگو نقطه ضعف نده دستش الک

کسی هست که با این کنار بیاد اصن؟

دیگه عزیزم آدم ها متفاوت هستن برای همینه میگم تو مراحل اولیه باید مطرح بشه که تصمیم بگیره میتونه باهاش کنار بیاد یا نه تازه همینجوری حرف زدن و پدیرش با حرف هم قبول نیست حتما باید مشاور قبل ازدواج برید چون بعضی ها با حرف و ظاهر میپذیرن اما بعدا شاید با کمترین مسئله به روت بیاره

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

کسی که دچار تجاوز میشه چرا پنهونش کنه؟ اون مردک عوضی بی پدر باید خجالت بکشه نه زن

از پارتنر پنهونش نکن اگه مرد باشه برای بهتر کردن حالت هرکاری میکنه اگه هم نه همون بهتر که بره

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام سال بعد پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

ولا مردا همشون باور کن رابطه داشتند

مردی که با خانواده باشه رابطه نداشته خواهشا این نگاه مسخره رو بریزید دور

اما ما در تنگنای این زمانه، در گشایش روز بزرگی پا به عالم گذاشته ایم. ما، در امتداد زمان هر روز متولد شده ایم و هرگز نمیمیریم