2777
2789
عنوان

تغییراسم پسر

128 بازدید | 18 پست

بنظرتون بایدچیکارکردکه یک پسر۱۳سال درآینده اسمشوتغییربده اسمش علیرضاهست بعضابهش میگن لی رضایاعلیزا من دوست دارم باحرف م شروع بشه مثل مانی،متین،محمدرضا،میعادالان بهش میگم لج میکنه دوست دارم اسم نرم وامروزی ترداشته باشه شماراهکاری دارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتماد به نفس پسرتو زیاد کن و جلوش حرفی از تغییر اسم نزن.خدایی تو دنیا قشنگ تر از اسم علی داریم؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اعتماد به نفس پسرتو زیاد کن و جلوش حرفی از تغییر اسم نزن.خدایی تو دنیا قشنگ تر از اسم علی داریم؟

برادرم هست من دوست دارم اسم دیگه داشته باشه مخصوصاباحرف م شروع بشه درضمن اسم سلیقه ای هست

خدا هر مسخره میکنه بقیه رو محوش کنه که هر چی میکشیم از همینه🥴

گناه مسخره کردن تنها گناهیه که پیامبر هم واسطه بشه بخشیده نمیشه.اقای قرائتی میگفتن

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

برادرم هست من دوست دارم اسم دیگه داشته باشه مخصوصاباحرف م شروع بشه درضمن اسم سلیقه ای هست

پس عزیزم با شخصیت و زندگی برادرت بازی نکن و سلیقه خودت را بهش نگو

مشکل بقیه هستن نه اسم علی رضا . ادمای زیادی هستن با همین اسم علی رضا و من علی رضا صداشون میکنم

من دوست دارم باحرف م شروع بشه ب خودم هم نزدیک تره درضمن این اسم اصلابراش ارتعاش خوبی نداره