2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی بیای اصفهان ؟بهش سردیجات نده مخصوصاااا دوغ و ماست ببرش مراکز زیبایی پوستی ببین لیزر اگزایمر ...

اصفهان که نمیتونم بیام .

ما خونمون یکی از شهرستانهای سنندج ولی بیشتر بچه هامو میبرم همدان دکتر .

لیزر و نور درمانی هزینه برداره واقعا از پس هزینه هاش برنمیایم

شوهرم کارگر فصلی فقط تابستونا درآمد داره .هر چی هم درمیاریم خرج پسرم میکنم

هر ۳ دکتر فقط یه پماد به اسم تاکریل تجویز کردن .۶ ماه استفاده میکنم هیچ کم نشده پیشرفت هم کرده

پس واضحا تاکریل تنهایی جواب نیست

اینا ی سری درمان های دیگه هم دارن هم با نور ایناست هم داروهای دیگه برای ایمنی اینو باید متخصص دقیق معاینه کنه بده جای خوب ببرش حتما

ی جایی ک مطمئننن درمانش کنه

پماد الیدل شنیدم خوبه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

اصفهان که نمیتونم بیام .ما خونمون یکی از شهرستانهای سنندج ولی بیشتر بچه هامو میبرم همدان دکتر .لیزر ...

پس برو طب سنتی بگو یه رژیم غذایی بهش بده

یه سری مواد غذایی هستن با مصرفش پیشرفتش رو زیاد میکنه چیزای گرم بهش بده مثل خرما ، گردو

آبجوش و سیاه دونه و عسل قاطی کن بهش بده میتونی با چای هک بدی فقط سیاه دونه رو وقتی خواستی بدی همون لحظه له کن بده اینجوری بهتره ولی اصلا پودرشو نگه ندار که بعدا بدی فقط همون موقع که خواستی بهش بدی له کن

خودم سر خود میتونم از داروخانه بگیرم استفاده کنم

همون تاکرل هست ولی خارجی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.