2777
2789

بیشتر رو غذاهاش مانور بده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

کره بریز خرما و موز بده

زرده تخم مرغ

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نان نده منم درحق بچم ظلم کردم نان دادم تا4ماهگی وزن نگرفت 5300بود العان یه ماهه آپتامیل پی دی اف میدم که مخصوص بچه های کم وزن و نارس.700گرم اومد بالا یه ماهه پف کرد اصلا معلومه داره چاق میشه.تازه نان که میخورد مدفوش سبز تیره بود یعنی چربی جذب بدنش نمیشد و چاق نمیشد.ازوقتی آپتامیل و دارم میدم کامل زرد شد و بهش میسازه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اره پسر منم مدفوعش خیلی سفته و سبز همش زور میزنه 

خب عزیزم ینی کلا بهش نیافتاده شیرخشک

پسر منم نان میخوره ولی مشکل نداره

اره پسر منم مدفوعش خیلی سفته و سبز همش زور میزنه 

بهش نمیسازه اصلا نده.بهش آپتامیلpdfبده خیلی خوبه 5تومن گرون تره ولی ماشاالله به بچم ساخت هم وزن گرفت هم مدفوعش مثل بچه های شیرمادری

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بهش نمیسازه اصلا نده.بهش آپتامیلpdfبده خیلی خوبه 5تومن گرون تره ولی ماشاالله به بچم ساخت هم وزن گرفت ...

عزیزم دختر منم ببلاک ۲میخوره خیلی وزن نیمیگیره به نظرت بهش همین شیر خشک که میگی و بدم ؟چنده قیمتش

خدایا ظهور آقا امام زمان را برسان ...
بهش نمیسازه اصلا نده.بهش آپتامیلpdfبده خیلی خوبه 5تومن گرون تره ولی ماشاالله به بچم ساخت هم وزن گرفت ...

منظورم اینه برا هر بچه ای سازگاری داره عزیزم ؟دخترم ۱۱ماهشه

خدایا ظهور آقا امام زمان را برسان ...
خداخیرت بده عزیزم . .‌فردا براش میخرم . 

خواهش میکنم.حتنا بخر یه بار امتحان کن خودت میبینی.ان شاالله وزن بگیره

قیمتش ۲۵ تومنه؟

آره