یهبندهخدایموقتی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 904 عنوان آهای 58 بازدید | 8 پست میشه فهمید کی گزارش میزنه؟بعضیا میگفتن میشه ولی چجوریخیلی دلم میخواد بدونم کیان گزارش میزنن یه قرار زیر درخت باهاشون بذارم:))))))) 1404/11/24 | 23:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5139 چیو گزارش زدن؟ چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5139 تاپیکو خواهر من🗿 منظورم این بود کدوم تاپیکو چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
یهبندهخدایموقتی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 904 منظورم این بود کدوم تاپیکو نمیدونم مشکلشون با من چیه هر تاپیکی میزنم میترکه حتی اگه قفل کنم یهو میبینم نیست الکیم تعلیق میکنن چقد بی صاحابه اینجا
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5139 نمیدونم مشکلشون با من چیه هر تاپیکی میزنم میترکه حتی اگه قفل کنم یهو میبینم نیست الکیم تعلیق میکنن چ ... آره واقعا تعلیقیاشم خیلی الکیه خودتو ناراحت نکن عزیزمفدای سرت چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤