2777
2789
عنوان

استرس زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 31 پست
یه بار بزار اتفاق بیوفته ی چیز مهم ک خیلی استرسشو داری و میدونی اتفاق میوفته بگو به درک و بزار اتفاق ...

والا ما جوونیمون گذشت تو این زندان

هی دعا کردیم اتفاق بیفته اتفاق بیفته

روز به روز همه چی بدتر شد و استرسامونم بیشتر شد

چه جالب دقیقا همسن من و متاهلی و دقیقا با ناخنات همون کاری که من میکنم میکنی و استرسم داری.والا من ک ...

وای خواهر دارم هم دهن خودمو سرویس میکنم هم خانوادم هم شوهرمو بیچاره ها

دست خودمم نیس ی چیزی ک استرسشو دازم و اذیتم مبکنه رو ب اونام میگم یا دعوا سر اون چیزی ک اتفاق نیفتاده و استرس دارم با شوهرم دعوا میکنم 😐😐

خود ایمنی میدونی چیه ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میدونی خود ایمنی چیه ؟؟من الان دارم یا اگ ادامه پیدا کنع استرسم و دکتر نرم میگیرم ؟؟؟

خود ایمنی یه سری از بیماری ها هستن که سلول های نگهبانت مث گلبول سفید ها سلول های خود بدنت رو دشمن شناسایی میکنن و نابودشون میکنن مثلا فک میکنن کبد تو بدنت سرطانه و باید از بین ببرنش یا مثل بیماری ام اس که سلول های پشتیبان مغز رو از بین میبرن به تدریج و فرد ویلچری میشه

شما برو دکتر بهت قرص میده تا استرست کنترل بشه به غیر از این کلی اثر منفی رو بدنت میزاره مثل شکم اوردن ریزش مو مشکلات معده مشکلات حافظه و کلیه و مشکلات عروق محیطی و قلبی و... هزار چیز دیگه استرس بدنتو نابود میکنه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

والا ما جوونیمون گذشت تو این زندان هی دعا کردیم اتفاق بیفته اتفاق بیفته روز به روز همه چی بدتر شد و ...

استرسه باید بیخیالش بشی بیخیال چیزایی که از دستت خارجه خدا خودش داره میبینه خودشم بلده بهش رسیدگی کنه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خود ایمنی یه سری از بیماری ها هستن که سلول های نگهبانت مث گلبول سفید ها سلول های خود بدنت رو دشمن شن ...

هم الانشم دارم نابود میشم

چشم حتما میرم دکتر ..

الان یعنی خود ایمنی ندارم فعلا؟؟؟؟و اگ درمان نکنم میگیرم ؟؟؟

استرسه باید بیخیالش بشی بیخیال چیزایی که از دستت خارجه خدا خودش داره میبینه خودشم بلده بهش رسیدگی کن ...

خواهر گلم شما ک نداری این استرسو اینجور میگی از دیر خودت ولی اونایی ک دارن درک میکنن . من خیلی هنیشه همه چیو میسپارم ب خدا و امید دارم بهش ولی باز تح دلم این استرسه انگار مثل کنه بهم چسبیده و مخم و میخوره

هم الانشم دارم نابود میشم چشم حتما میرم دکتر .. الان یعنی خود ایمنی ندارم فعلا؟؟؟؟و اگ درمان نکنم می ...

قطعی نیس ک بگیری دلیل مشخصی نداره بعضا ارثیه یا همین استرسم ممکنه تاثیر داشته باشه و خیلی چیزای دیگه

خوبه پشت گوش ننداز قرص ها هم عوارض ندارن شاید یک صدم عوارض استرس

قطعی نیس ک بگیری دلیل مشخصی نداره بعضا ارثیه یا همین استرسم ممکنه تاثیر داشته باشه و خیلی چیزای دیگه ...

باشه مرسی عزیزم.. حتما نوبت میزنم میرم دکتر.. بهتر اینه تا بدنم و نابود کنم و زندگیمو ...

خواهر گلم شما ک نداری این استرسو اینجور میگی از دیر خودت ولی اونایی ک دارن درک میکنن . من خیلی هنیشه ...

من خودم مشکلات معده و حافظه و عروقی و ریزش مو و پوستی و وزنی و کلیه و تخمدان پیدا کردم بخاطر استرس هیچکی بیشتر از من این دردو نمیشناسه

باشه مرسی عزیزم.. حتما نوبت میزنم میرم دکتر.. بهتر اینه تا بدنم و نابود کنم و زندگیمو ...

دقیقا حتی مشکلات تخمدان و باروری رو هم تشدید میکنه بدترین چیز برا بدنه روزی یه لیوان مرگ موش سر بکشی ضررش کمتر از استرسه

استرسه باید بیخیالش بشی بیخیال چیزایی که از دستت خارجه خدا خودش داره میبینه خودشم بلده بهش رسیدگی کن ...

خدا کجا بود

خدا اگه وجود داشت به داد دل اون ۵۰ هزار بی گناه میرسید .

خدا اگه وجود داشت ظالم ها رو که امید به زندگی ما رو ازمون گرفتن و اع ت را ض هم کنیم ما رو میکشن به سزای عملشون میرسوند

دقیقا حتی مشکلات تخمدان و باروری رو هم تشدید میکنه بدترین چیز برا بدنه روزی یه لیوان مرگ موش سر بکشی ...

وای اتفاقا کیست هم گرفتم .. چند شبه معده درد دارم . وای یاعلی😐😐😂

خدا کجا بود خدا اگه وجود داشت به داد دل اون ۵۰ هزار بی گناه میرسید .خدا اگه وجود داشت ظالم ها رو که ...

الان واقعا سرم بیشتر از اونی درد میکنه که بخوام برات فلسفه بچینم عزیزم ولی از چیزایی ک گفتی فهمیدم مشکلت چه طور حل میشه از فضای مجازی کناره بگیر برا درد های ساختگی که یه عده ازش نفع میبرن خودتو بدنتو نابود نکن تو ارزشت بیشتر از ایناس

وای اتفاقا کیست هم گرفتم .. چند شبه معده درد دارم . وای یاعلی😐😐😂

میبینی چ داری میکنی با بدنت اونم بخاطر اتفاقایی ک هیچوقت نمیوفتن یا اصن از کنترلت خارجه