2777
2789
عنوان

استرس زیاد

124 بازدید | 31 پست

سلام رفقا کی مثل منع؟؟

من از بچگی همیشه ناخن هامو میخوردم تا الان که ۲۴ سالمه و ازدواج کزدم ی بار نزاشتم ناخنم بلند بشه

از استرسه و اضطراب ک دست خودم نیست

همیشه استرس بیخودی دارم سر چیزایی ک هنوز اتفاق نیفتاده یا گذشته یا روی ی نقطه از بدنم انقد حساس میشم و میترسم که همون قسمت درد میگیره . بخاطر این استرسم و اضطرابم از آینده سر همه چی حتی زندگیم و کارایی ک قراره آینده انجام بشه دیوونه شدم دگ بس فکرو خیال کردم ...

چکار کنم بخامم خودمو سرگرم کنم با کار کردن بازم استرسم کم نمیشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار بزار اتفاق بیوفته ی چیز مهم ک خیلی استرسشو داری و میدونی اتفاق میوفته بگو به درک و بزار اتفاق بیوفته

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه بار بزار اتفاق بیوفته ی چیز مهم ک خیلی استرسشو داری و میدونی اتفاق میوفته بگو به درک و بزار اتفاق ...

وای من الان مثلا هنوز سیزده به در نیومده و کلی مونده از الان استرس دارم و حرص میخورم برا همه چیش 😐لامصب دست خودم نیس اطرافیامم اذیت میکنم

وای من الان مثلا هنوز سیزده به در نیومده و کلی مونده از الان استرس دارم و حرص میخورم برا همه چیش 😐ل ...

حرص چیو میخوری بزا بدترین کاری ک میتونه بشه بشه اخرش میبینی گذشت

اگ انقد شدیده برو دکتر

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

وا ب حق چیزای نشنیده منم یه دوره دارو خوردم الان ۳ تا بچه دارم

جدی . آخه چند سال پیشم ی دوره رفنم برا اضطراب دارو داد چاق شدم خیلی . بعد میگفتن ناباوری میاره داروی اعصاب زیادیش .

حرص چیو میخوری بزا بدترین کاری ک میتونه بشه بشه اخرش میبینی گذشت اگ انقد شدیده برو دکتر

شما میدونی خود ایمنی چیه ؟؟من الان دارم یا اگ ادامه پیدا کنع استرسم و دکتر نرم میگیرم ؟؟؟

چه جالب دقیقا همسن من و متاهلی و دقیقا با ناخنات همون کاری که من میکنم میکنی و استرسم داری.

والا من که تا الان درمان نشدم ولی با یه سری کارا بهتر میشم

مثلا مدیتیشن ( ویدیوهای اموزشی ببین یادشون بگیر خیلی حال ادمو خوب میکنه خیلی)

خوردن دمنوش های ارامبخش مثل چای اسطخدوس و گلاب و عرق بیدمشک

نقاشی کشیدن

ورزش کردن

من همه ی این کارا رو میکنم و خیلی حالمو خوب میکنن .

شغلمم تدریس زبان خیلی خوشحالم میکنه و کارمو خیلی دوس دارم اما درامدم کمه .

به نظرم استرس تو ایران یه چیز طبیعیه ، من هر وقت خرید میکنم استرس و اضطراب میگیرم ، وقتی اخبار گوش میدم استرس میگیرم

وقتی تو خیابون راه میرم قیمتا رو میبینم یا افراد نظامی میبینم استرس میگیرم

کلا تو ایران به نظرم استرس نداشتن عجیبه 😂

اگه مدیتیشن ، نقاشی ، ورزش و دمنوش ها رو امتحان کردی و بازم مثل من جواب نداد ، کشورتو عوض کن 😂