تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 عنوان جداییمون 113 بازدید | 17 پست دقیقا روز سالگرد نامزدیمون جدا شدیم خیلی درد داره تازه فردا هم ولنتاین سه روزه جدا شدم ۲۵ بهمن دو سال پیش بله برونمون بود چون اسرار داشتم تو ولنتاین باشه خیلی سخته حال روحیم اصلا خوب نیست دیروز | 19:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 علت مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 علت پارانویا شدید داشت تفاهم هم نداشتیم ولی خب:)
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 پارانویا شدید داشت تفاهم هم نداشتیم ولی خب:) میفهمم سختهولی ب این فکر کن که یه عمر زندگی کردن با اینجور آدمی هیلی بدتر و سخت تره وقطعا یجا میبریدی رها کن وبزار درای رحمت ب روت باز شه مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 میفهمم سختهولی ب این فکر کن که یه عمر زندگی کردن با اینجور آدمی هیلی بدتر و سخت تره وقطعا یجا میبرید ... سخته نمیشه خانوادم بدتر دیشب مامانم بحثم شد تو روز سوم بهم گفت مطلقه و طلاق داده و خانوادم دم دقیقه بهم تیکه میندازن و خیلی سخت تره برام
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 سخته نمیشه خانوادم بدتر دیشب مامانم بحثم شد تو روز سوم بهم گفت مطلقه و طلاق داده و خانوادم دم دقیقه ... سعی کن خودتوپیداکتی بری تو یه مسیر کاری درسی چیزی فکر ازدواجم باش وقتی بری تو اجتماع یا کار کتی موقعیت خوب میاد سراغت مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 سعی کن خودتوپیداکتی بری تو یه مسیر کاری درسی چیزی فکر ازدواجم باش وقتی بری تو اجتماع یا کار کتی موقع ... تازه جدا شدم ازدواج موقعش فکر نکنم خوب باشه
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 تازه جدا شدم ازدواج موقعش فکر نکنم خوب باشه مگه نگفتی یکسالعقد بودی یا عروسی مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 تازه جدا شدم ازدواج موقعش فکر نکنم خوب باشه قرار نیست همین فردا نامزدی شی اما تو فکرش باش از همین الان مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 مگه نگفتی یکسالعقد بودی یا عروسی دوسال عقد بودم
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 دوسال عقد بودم چند وقته جدا شدی مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)
تنفرتنهایی مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 610 قرار نیست همین فردا نامزدی شی اما تو فکرش باش از همین الان سنم کمه ۱۷ ام نمیخوام دوباره از چاله بیوفتم تو چاه
کلین_گرل عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 1197 سنم کمه ۱۷ ام نمیخوام دوباره از چاله بیوفتم تو چاه وایییییی چقدرررر کممممفکر کردم نزدیک سی باشیخب پس برو دنبال یه هدفی چیزی زوده برات مشاور روتین پوستی ام سوال داشتی بپرس🧡 نامزدی ام ( ازدواج دانشجویی بعد سه سال دوستی🙈💍❤️S)