2777
2789
عنوان

جواب بدیدد

149 بازدید | 39 پست

بچه ها من رو یک موضوعی گیر کردم

دوست دخترم خانواده اش ۲ ماه پیش فهمیدن با من حرف میزنه و از اون روز گوشیش گرفتن و الان تک و توکی چند روز یبار ی صحبتی میکنیم

با پدرش هم یبار صحبت داشتم

الان تو این مرحله نمیدونم باید چیکار کنم

زنگ بزنم باز با پدرش صحبت کنم یا چیکار کنم؟

من قصدم جدیه همو دوست داریم دوتامون فقط میخوام این مشکلات رو حل کنم خانواده اش اوکی بشن

خانواده من اوکی هستن صحبت کردم باهاشون کاملا همه چی از طرف من اوکی شده

میخوام بدونم باید هیچ کاری نکنم صبر کنم یا باید با پدرش زنگ بزنم صحبت کنم؟ چه موضوعی رو دقیق مطرح کنم چه سوالی بپرسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرتون بگین تماس بگیرن برای خواستگاری.

یعنی همینجوری تماس بگیره صحبت کنه بعد بگه میاییم برای خواستگاری ؟ قبلش همه چیو هماهنگ نکنم؟ من نمیدونم باید چیکار کنم

ترسم همینه منو رد کنن خانواده اش

یا اینکه به مادرتون بگین زنگ بزنن برای خواستگاری یا اینکه اول خودت با پدرش صحبت کن و براش توضیح بده تا شمارو بشناسن و بعد سریع برای خواستگاری اقدام کنید

چون اینکه فقط خودت حرف بزنی بعدم هیچی چندان جالب نیست اصلا

«در من کسی زندگی میکند که هرگز به دنیا نیامد.»

بنظرم اصلا به پدر دختره زنگ نزن که بد میشه

پس چیکار کنم؟ دوست دخترم میگه هرچی بهشون میگم اصلا دقت نمیکنن به حرفام فقط بهش گفتن با من صحبت نکنه قطع ارتباط کنه با من همین

یعنی همینجوری تماس بگیره صحبت کنه بعد بگه میاییم برای خواستگاری ؟ قبلش همه چیو هماهنگ نکنم؟ من نمیدو ...

به نظر من اگر رسمی اقدام کنین، بیشتر میتونه نشان دهنده ی جدی بودن تصمیمتون باشه.

بالاخره خانواده ی اون دختر هم احتمالا ترجیح میدن خواستگاری رسمی انجام بشه تا اینکه دخترشون توی رابطه ی دوستی باشه.

چیشد؟ بهم رسیدین یا کلا فقط دوستی بود هدفتون

ما از روزی که دست به دست هم دادیم قصدمون جدی بوده و یهو داشت صحبت میکرد باهام که پدر مادرش مچشو گرفتن بعد همون شب هم با باباش صحبت کردم ولی خب این مدت چیز مثبتی از خانواده اس نشنیدم فلان فقط خانواده ام رو یبار بردم خونشون گفتم فقط قصد اشنایی برید با مادرش صحبت کنید درمورد ما نه درمورد خودتون فقط اشنا شید همین

به نظر من اگر رسمی اقدام کنین، بیشتر میتونه نشان دهنده ی جدی بودن تصمیمتون باشه.بالاخره خانواده ی او ...

خب چه بدونم الان تو نسلی زندگی میکنیم که اول هماهنگ میکنن بعد میرن رسمی کنن همینجوری برم خونشون برای خواستگاری که بهم نمیریزه همه چی ؟ قبلش صحبتی نداشته باشم که بدونم مشکل دقیقا چیا هستن که بخوام رفع کنم؟