2777
2789
عنوان

جواب بدیدد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 39 پست
ما از روزی که دست به دست هم دادیم قصدمون جدی بوده و یهو داشت صحبت میکرد باهام که پدر مادرش مچشو گرفت ...

خوشبخت بشین خوبه اگه شرایط دارین تلفنی هماهنگ کنید برید خواستگاری ، برخوردشون بد بود ؟ همین که خانواده رفتن اونجا بنظرم خیلی جلو افتادین

خب چه بدونم الان تو نسلی زندگی میکنیم که اول هماهنگ میکنن بعد میرن رسمی کنن همینجوری برم خونشون برای ...

میرین خواستگاری ، صحبت میکنین، آشنا میشین و انتظارات اون ها رو هم متوجه میشین. چرا پیش فرضتون اینه که یه مشکلی وجود داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرین خواستگاری ، صحبت میکنین، آشنا میشین و انتظارات اون ها رو هم متوجه میشین. چرا پیش فرضتون اینه ک ...

اینکه خانواده اش بهش گفتن با من صحبت نکنه قطع ارتباط کنه فلان به من نگفتن به دوست دخترم گفتن

خوشبخت بشین خوبه اگه شرایط دارین تلفنی هماهنگ کنید برید خواستگاری ، برخوردشون بد بود ؟ همین که خانوا ...

ببین من پدرم مریضه یعنی میشه جوری نیست بگم میتونه صحبت کنه یا چیزی

فقط مادرم میتونه زنگ بزنه صحبت کنه که بهش بگم

یاهم خودم زنگ بزنم با پدرش صحبت کنم فقط نمیدونم اگه جواب داد چی بگم بعد سلام علیک موضوع رو چجوری ببرم سمت بحثم

اینکه خانواده اش بهش گفتن با من صحبت نکنه قطع ارتباط کنه فلان به من نگفتن به دوست دخترم گفتن

ممکنه که این نوع ارتباط خارج از خانواده رو نمیپسندن، اگر این طور باشه پس خواستگاری رسمی رو احتمالا میپسندن.

شما مگه با پدرش صحبت نکردین؟ مگه واکنش بدی نشون دادن؟ تازه میگین خانواده تون هم یه بار رفتن خونشون. اگه مشکلشون با شخص شما بود ، بالاخره نشون میدادن توی صحبت پدرشون با شما و ملاقات خانواده تون.

ممکنه که این نوع ارتباط خارج از خانواده رو نمیپسندن، اگر این طور باشه پس خواستگاری رسمی رو احتمالا م ...

پدرش که بهش گفته با من صحبت نکنه فلان وسط حرفش گفته اره دیپلم ندارع فلان اینجوریه اونجوریع یا مادرش گفته یا پدرش ولی خانواده اش بهش گفتن ولی خب با پدرش که اون موقع صحبت کردم هیچی بهم نگفت خیلی اروم خوب صحبت داشتیم مادرش هم با مادرم صحبت داشته خودم بردمشون اونجا بعد اوردم

من اردیبهشت میشم ۲۲ ایشون ۱۶

سن ایشون خیلی کمه، عجیب نیست این سطح از حساسیت خانواده نسبت به ارتباط دخترشون با شما.

به هر صورت ، باز هم به نظر من بهترین اقدام خواستگاری رسمیه.

سن ایشون خیلی کمه، عجیب نیست این سطح از حساسیت خانواده نسبت به ارتباط دخترشون با شما.به هر صورت ، با ...

از ی طرف اره حق میدم بهشون ولی منم ادمی نیستم ازش دست بکشم هرچی هم باشه برای من سن فقط عدده من میمونم کنارش و میسازم همه چیو فعلا که نمیخواییم ازدواج کنیم فقط ی اسمی میزاریم واس رابطمون که حداقل خانواده ها راحت شن مارو اذیتت نکنن

از ی طرف اره حق میدم بهشون ولی منم ادمی نیستم ازش دست بکشم هرچی هم باشه برای من سن فقط عدده من میمون ...

با این سن کم ایشون، من فکر میکنم نظر و تمایل ایشون تاثیری روی نظر خانواده نمیتونه بذاره. بنابراین باید برین خواستگاری ، صحبت کنین ، ببینین میتونین معیارهای خانوادش رو برآورده کنین یا نه.