گالدوت مدیر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عنوان حس ششم بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 194 پست بچه من حس ششم اگر کسی هم هست واسه منو حدس بزنه بیاد دیروز | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aye00o عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 323 آره عزیزم من دیگه قرار شد راجب اون نپرسم😂خودت یچیزی واسم بگو مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3487 اوه خب ببین حسم خوبه خیلی خوب حتما بهم میرسید و عشق واقعی اما باید سن طرف و خودتم بدونم حتما ازدواج ... سلام عزیزم خوبی میشه بگی چرا خواهره اون پسره اومده فالوم کردههمینجوریه یا چیزی میدونه؟
ghzaaal عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 436 اوه خب ببین حسم خوبه خیلی خوب حتما بهم میرسید و عشق واقعی اما باید سن طرف و خودتم بدونم حتما ازدواج ... عزیزم اشتباه متوجه شدی خودم ۱۷سالمه اون ۳۸یعنی اینجوریه تفاوتمون ماه تولد اونو نمیدونم
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13571 دوباره بپرس عزیزم همینجوری لطفا اول حستو بگو بهم❤️خصوصیاتم یا ماه تولدم هرچی..
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 3487 عزیزم اشتباه متوجه شدی خودم ۱۷سالمه اون ۳۸یعنی اینجوریه تفاوتمون ماه تولد اونو نمیدونم من حس ششم نیستم ولی اینقدر اختلاف سنی خوب نیست واقعا بعدا پشیمون میشی
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عزیزم اونی که گفتی برای من میتونم بپرسم سنش چقدره ؟میتونی بگی گلم کجا آشنا میشم ؟ ممکنه تو دانشگاه ب ... ببین حس میکنم طرف سنش کمه مثل خودت دقیقا متولد آذر یا مهر میتونه باشه اخلاقش خیلی باهات جوره اول بهت یه پیشنهاد ساده میده شاید توی پارک اشناشید اما بعدش عاشقش میشی
ghzaaal عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 436 من حس ششم نیستم ولی اینقدر اختلاف سنی خوب نیست واقعا بعدا پشیمون میشی کاش همین الان پشیمون شم خیلی اذیتم
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13571 عزیزم اشتباه متوجه شدی خودم ۱۷سالمه اون ۳۸یعنی اینجوریه تفاوتمون ماه تولد اونو نمیدونم الان داغی نمیفهمی۱۷ کجا دخترجان ۳۸ کجاااا💔الان سنت همینه نیاز داری به آدمایی که درکت کنن و بفهمنت که طبیعتا باید سنشون ازت خیلی بیشتر باشه ببخشید دخالت کردم ولی واقعا کارت عاقلانه نیست برای خودت دارم میگم❤️
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 همینجوری لطفا اول حستو بگو بهم❤️خصوصیاتم یا ماه تولدم هرچی.. حسم میگه آذری هستی یا ابانی فروردین بهمن هم میتونی باشی چندبار عاشق شدی ولی به نتیجه نرسیده
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عزیزم اشتباه متوجه شدی خودم ۱۷سالمه اون ۳۸یعنی اینجوریه تفاوتمون ماه تولد اونو نمیدونم درسته فهمیدم عزیزم حس میکنم ازدواج داری با این شخص و خیلی عاشقشی و عشق واقعی
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13571 حسم میگه آذری هستی یا ابانی فروردین بهمن هم میتونی باشی چندبار عاشق شدی ولی به نتیجه نرسیده 😂😂❤️فداتشم که همه ماه هارو ردیف کردی اره بهمنیم و امشب تولدمه:)))چندبار؟ نه فقط یه بار بوده ک اونم اره تهش هیچی نبودحالا اینو بگو به نظرت قبول میشم فیزیوتراپی امسال؟
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عزیزم اشتباه متوجه شدی خودم ۱۷سالمه اون ۳۸یعنی اینجوریه تفاوتمون ماه تولد اونو نمیدونم شاید قبلاً یکبار ازدواج کرده و جدا شده
aye00o عضویت: 1404/07/19 تعداد پست: 323 حسم میگه آذری هستی یا ابانی فروردین بهمن هم میتونی باشی چندبار عاشق شدی ولی به نتیجه نرسیده واسه مننن مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢