2777
2789
کاش همین الان پشیمون شم خیلی اذیتم

به اختلاف سنی خیلی زیادتون فکر کن عزیزم اون نزدیک به ۴۰ سالشه نگاه به الانش نکن پنج یا ده سال دیگه تو اوج جوونیته ولی اون دیگه ذوق و شوقی نداره مثل جوونای بیستو خوردی ساله و اینطوری همو درک نمی کنید و اذیت میشی

الان داغی نمیفهمی۱۷ کجا دخترجان ۳۸ کجاااا💔الان سنت همینه نیاز داری به آدمایی که درکت کنن و بفهمنت ک ...

مرسی عزیزم خودمم در جریانم میدونم کارم اشتباست ولی واقعا دست خودم نیست نمیتونم از فکرش در بیام اصلا سابقه ای اینجوری نداشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به اختلاف سنی خیلی زیادتون فکر کن عزیزم اون نزدیک به ۴۰ سالشه نگاه به الانش نکن پنج یا ده سال دیگه ت ...

عزیزم باور کن صدربار اینارو با خودم تکرار کردم ولی انگار طلسم شدم نمیتونم واقعا خواهش میکنم برام دعا کن خیلی اذیتم

عزیزم باور کن صدربار اینارو با خودم تکرار کردم ولی انگار طلسم شدم نمیتونم واقعا خواهش میکنم برام دعا ...

انشالله بتونی عزیزم به زمان نیاز داری

مگه با طرف حرف میزنی یا اون بهت پیشنهادی چیزی داده

انشالله بتونی عزیزم به زمان نیاز داری مگه با طرف حرف میزنی یا اون بهت پیشنهادی چیزی داده

خب یجورایی کراش زده بودم روش قبلا باهاش در ارتباط بودم چون خودش خیلی گرم رفتار میکرد حس میکردم متقابله