گالدوت مدیر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عنوان حس ششم بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 194 پست بچه من حس ششم اگر کسی هم هست واسه منو حدس بزنه بیاد دیروز | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hayva عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 1505 احساس میکنم نقاش یا نجار یا شغل هنری داره عزیزم اونی که گفتی برای من میتونم بپرسم سنش چقدره ؟میتونی بگی گلم کجا آشنا میشم ؟ ممکنه تو دانشگاه باشه؟ کاربری دست دونفره🙂
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 نه نیست ولی خیلییی ناراحت شدم از اینکه گفتی کسی توی زندگیشه از اون چی حس میکنی😭 ببین شایدم نباشه حسه دیگه ولی اگه باهاش بری تو رابطه هیچ وقت بهت خیانت نمیکنه
hayva عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 1505 خب بدبختی همینه دیگه پیچ خصوصیشو ندارم با پسر عموش یه بار ارتباط گرفتم بلاکم کرد😂😓🌹 🙂ببین دوستی اینا اگه داره یا برو به محل کارش اگه بلدی ازش وسایل بخر و اینجور چیزا دوسه باری ببنتت حل میشه کاربری دست دونفره🙂
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 عزیزم اونی که گفتی برای من میتونم بپرسم سنش چقدره ؟میتونی بگی گلم کجا آشنا میشم ؟ ممکنه تو دانشگاه ب ... سن خودت چقدره؟
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 🙂ببین دوستی اینا اگه داره یا برو به محل کارش اگه بلدی ازش وسایل بخر و اینجور چیزا دوسه باری ببنتت ح ... عشقم طرف معروف تو باور نمیکنی من با پسر عموش حرف زدم اینا 😂🙂🌹بعد چون فهمید به خاطر پسر عموش اومدم بلاکم کرد
ghzaaal عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 436 ببین شایدم نباشه حسه دیگه ولی اگه باهاش بری تو رابطه هیچ وقت بهت خیانت نمیکنه جدیی؟یعنی حس کردی بهم میرسیم؟اخه تفاوت سنیم خیلی زیاده
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 جدیی؟یعنی حس کردی بهم میرسیم؟اخه تفاوت سنیم خیلی زیاده چقدر تفاوت سنیتون ؟ دقیق باید بگی ماه تولد و سنتون تا بگم
ghzaaal عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 436 چقدر تفاوت سنیتون ؟ دقیق باید بگی ماه تولد و سنتون تا بگم ۲۱سال تفاوت سنی خودم ۱۷ابان
hayva عضویت: 1404/01/10 تعداد پست: 1505 عشقم طرف معروف تو باور نمیکنی من با پسر عموش حرف زدم اینا 😂🙂🌹بعد چون فهمید به خاطر پسر عموش اومدم ... انشالله ببین اگه خدا بخواد وقسمتتم بشه پسر عموشم نزاره خودش میاد میشینه دم درخونتون 😅من مطمئنم کسی که لیاقتتو داره میاد جلو واقعا دختر به این خوبی نعمته🙂 کاربری دست دونفره🙂
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 انشالله ببین اگه خدا بخواد وقسمتتم بشه پسر عموشم نزاره خودش میاد میشینه دم درخونتون 😅من مطمئنم کسی ... قربونت بشم 🌹 😂🥺 همچنین واسه تو بهترینا پیش بیاد
گالدوت مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 328 ۲۱سال تفاوت سنی خودم ۱۷ابان اوه خب ببین حسم خوبه خیلی خوب حتما بهم میرسید و عشق واقعی اما باید سن طرف و خودتم بدونم حتما ازدواج داری باهاش اما اون متولد کدوم ماهه