2777
2789
من به حامد میرسم ؟ حامد واقعا ازدواج کرده ؟ زنش چطوریه؟

حسم میگه ازدواج نکرده ولی نمیدونم درسته یا نه ها ببین اگه کارت داری بگو یکی برات کارت بندازه اون نشون میده

کاربری دست دونفره🙂

درسته من آدمی نیستم که به اینحور چیزا اعتقاد داشته باشم یه بار من یه تک نیت گرفتم تو اینستا میدونستم همون رشته میارما بعد انتخاب رشته بود گفت تو طالعت نداری اسم رشتمو گف منم باور نکردم ولی همون شد فک کن رتبم خوب بود اصلا به این رشته هم فکر نکرده بودم اون دفعه هم خواهرم میخواست جدا بشه بهش گف که تو زندگیش یکی هست دیگه درست وغلط بودنشو نمیدونم چون تمام ویژگی های پسره رو گف ولی من بازم به این جور چیزا اعتقاد ندارم حس ششمی رو میام حالت سرگرمی داره ولی فا ل و اینا زیاد معتقد نیستم

کاربری دست دونفره🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم میگه ازدواج نکرده ولی نمیدونم درسته یا نه ها ببین اگه کارت داری بگو یکی برات کارت بندازه اون نشو ...

نمیدونم کاشکی میگن 😓 ازدواج کرده اما بازم حسم میگه ازدواج کرده پنهانی

درسته من آدمی نیستم که به اینحور چیزا اعتقاد داشته باشم یه بار من یه تک نیت گرفتم تو اینستا میدونستم ...

منم حس میکنم حس ششم قویه چون با یه سری مسائل ماورایی در ارتباطم

نمیدونم کاشکی میگن 😓 ازدواج کرده اما بازم حسم میگه ازدواج کرده پنهانی

اگه آدم خوبی نیست خواهرم فراموشش کن ارزش تو بیشتره گلم من میدونم بهتر از اون هم میاد سراغت فقط باید فراموشش کنی

کاربری دست دونفره🙂

منم حس میکنم حس ششم قویه چون با یه سری مسائل ماورایی در ارتباطم

اون که خوبه ولی خواهرم معلومه دلت خیلی پاکهه اگه میتونی فراموشش کن طرف لیاقتتو نداره متاسفانه اینجور پسرا زیاد شدن

کاربری دست دونفره🙂

اگه آدم خوبی نیست خواهرم فراموشش کن ارزش تو بیشتره گلم من میدونم بهتر از اون هم میاد سراغت فقط باید ...

نه آدم خوبیه 🙂 خیلی خوبه اما من از دور عاشقشم یعنی پیشنهاد نداده

نه آدم خوبیه 🙂 خیلی خوبه اما من از دور عاشقشم یعنی پیشنهاد نداده

پس کراشههه😁

انشالله که بهش برسی اگه اکانتاشو پیدا کنی میتونی ببینی زن داره یا نه اغلب خصوصی میکنن یاهم تو بیوشون عدد وقلب میزارن

کاربری دست دونفره🙂

پس کراشههه😁انشالله که بهش برسی اگه اکانتاشو پیدا کنی میتونی ببینی زن داره یا نه اغلب خصوصی میکنن یا ...

خب بدبختی همینه دیگه پیچ خصوصیشو ندارم با پسر عموش یه بار ارتباط گرفتم بلاکم کرد😂😓🌹