billiecutee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2116 عنوان یکم ترکی یادم بدین 113 بازدید | 29 پست چند تا کلمه به درد بخور ترکی استانبولی 1404/11/24 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7928 من سَن ایستِرَم ...میشه من تو رو دوست دارم ..البته ترکی ما سمت خراسانه.. به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
صندی عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 9908 مرحبا ..سلام ناسیل سین جانیم یا.. حالت چطوره گوله گوله.. خدافظ اییم .. خوبم اییی گجلر ..شب بخیر
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7928 مرحبا ..سلام ناسیل سین جانیم یا.. حالت چطوره گوله گوله.. خدافظ اییم .. خوبم اییی گجلر ..شب بخیر ازت متنفرم ..تو ترکی شما چی میشه ؟؟ به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
صندی عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 9908 هوش چاکال .. خدافظ کندی نیز .. مراقبت کنید نرلی سینیز کجایی هستید دیگ چی میخای بگو یادت بدم
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 739 یتر :یعنی کافیهسوکات :یعنی کوچه و خیاباناونود:یعنی فراموش کنسون:یعنی بعدی بعدگون :یعنی روزدنیز:دریا تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 739 شارک : پرندهگوزل:زیباچوک:زیادبیرآز:یکمی تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی
صندی عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 9908 تشکر ادیرییم .. تشکر خوبم تانیشتیما ممنون اولدوم .. خوشحال شدم از آشناییت بنیم آدیم .. اسم من ... سنین آدین ن .. اسم شما چیه
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 739 ازت متنفرم ..تو ترکی شما چی میشه ؟؟ زحلم گدئیور سنن 🤣🤣🤣 منو باش فک کردم داری لغت یاد میگیری🤣 تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی
صندی عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 9908 ازت متنفرم ..تو ترکی شما چی میشه ؟؟ زهلم. گدیر سنن ..یا میگیم زهلسیز
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 7928 زحلم گدئیور سنن 🤣🤣🤣 منو باش فک کردم داری لغت یاد میگیری🤣 نه عزیز ،من ترک سمت خراسانم،فک کنم با اسی اشتباه گرفتی .خواستم بدونم شما چی میگین ..ما میگیم سنن قارم گلی به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
inak عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 739 نه عزیز ،من ترک سمت خراسانم،فک کنم با اسی اشتباه گرفتی .خواستم بدونم شما چی میگین ..ما میگیم سنن قا ... قارم چه جالب ما میگیم زحلم صیفتونان گدیر تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی
1افرا عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 361 تشکر ادیرییم .. تشکر خوبم تانیشتیما ممنون اولدوم .. خوشحال شدم از آشناییت بنیم آدیم .. اسم من .. ... هادی گعل..یالا بیاایویت..بلهدقت اید..دقت کنآنی..مامانآرکاداش.دوستبیراز داها. یکم دیگه