2777
2789

من سَن ایستِرَم ...میشه من تو رو دوست دارم ..البته ترکی ما سمت خراسانه..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرحبا ..سلام ناسیل سین جانیم یا.. حالت چطوره گوله گوله.. خدافظ اییم .. خوبم اییی گجلر ..شب بخیر

ازت متنفرم ..تو ترکی شما چی میشه ؟؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یتر :یعنی کافیه

سوکات :یعنی کوچه و خیابان

اونود:یعنی فراموش کن

سون:یعنی بعدی بعد

گون :یعنی روز

دنیز:دریا

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

شارک : پرنده

گوزل:زیبا

چوک:زیاد

بیرآز:یکمی

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

ازت متنفرم ..تو ترکی شما چی میشه ؟؟

زحلم گدئیور سنن 🤣🤣🤣 منو باش فک کردم داری لغت یاد میگیری🤣

زحلم گدئیور سنن 🤣🤣🤣 منو باش فک کردم داری لغت یاد میگیری🤣

نه عزیز ،من ترک سمت خراسانم،فک کنم با اسی اشتباه گرفتی .خواستم بدونم شما چی میگین ..ما میگیم سنن قارم گلی

نه عزیز ،من ترک سمت خراسانم،فک کنم با اسی اشتباه گرفتی .خواستم بدونم شما چی میگین ..ما میگیم سنن قا ...

قارم چه جالب ما میگیم زحلم صیفتونان گدیر

تشکر ادیرییم .. تشکر خوبم تانیشتیما ممنون اولدوم .. خوشحال شدم از آشناییت بنیم آدیم .. اسم من .. ...

هادی گعل..یالا بیا

ایویت..بله

دقت اید..دقت کن

آنی..مامان

آرکاداش.دوست

بیراز داها. یکم دیگه