2777
2789

بعضیا از بچگی از جنس مخالف صدمه دیدن و اون خاطره بده باعث شده هیچوقت نتونه به جنس مخالف اعتماد کنه و حس نفرت داره نمیشه واقعا با وجود اینکه خود طرف هم آسیب دیده ماهم به چشم بد نگاش کنیم و قضاوت کنیم شاید فقط به هم جنسشون اعتماد کنن

اگه قرار باشه مردم با امیالشون پیش برن که جامعه به گند کشیده میشه دور از جونت الان با حیوانات ام ازو ...

حرف شما برای من قابل احترام

وقتی من دخترم هیچ میلی ب پسر ندارم حالم بد میشه یه پسر میاد نزدیکم ولی دوست دختر دارم باهاش اوکیم چرا باید کار خلاف باشه این ویژگی ک خدا بهم داده همجنسگرایی مریضی نیست

اگر جامعه با امیال پیش نرن چرا ازدواج میکنن نکنن خب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره البته کشور ما ملتش جنبه این عادی سازی رو نداره من خودم این گرایشو دارم ولی میدونم اگ عادی بشه دی ...

گل گفتی منم به چشم دیدم واقعا بعضیا جنبه ندارن شاید حتی از روی هوس بخوان گرایششونو تغیر بدن ولی یسریا واقعا دچار میشن و میشه گفت عشقشون میتونه واقعی تر از خیلی رابطه ها باشه

زندگیتو در سکوت بساز!     بزار موفقیت هات سرو صدا کنن✨️
حرف شما برای من قابل احترام وقتی من دخترم هیچ میلی ب پسر ندارم حالم بد میشه یه پسر میاد نزدیکم ولی د ...

همجنسگرایی توی قران به شدت منع شده و قوم لوط همجنس گرا بودن و آخرش به عذاب دچار شدن

وقتی خدا نیازتو توی جنس مخالف قرار داده قطعا با همجنس رابطه برقرار کردن دشمنی با خداست

هر چی هم که بگی تو ایران اکثر مردم این گرایش رو قبول ندارند میگن بچه مدرسه ای هستی حتما

یا جو گرفتت

حالا تو بیا ثابت کن که نه من واقعا به هم جنس خودم علاقه دارم یه سری ها هم که میگن مریضی و فلان پس بهتره به کسی هیچی نگی

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

همجنسگرایی توی قران به شدت منع شده و قوم لوط همجنس گرا بودن و آخرش به عذاب دچار شدن وقتی خدا نیا ...

وقتی نمیتونم چطوری این کارو کنم اصلا خدا بگه

وقتی کشور ما میگن ما تابع قانون اسلامی این منع شدس

خداوند این همه درمورد ظلم و حرام خواری گفته

و شرط دین اسلام توحید(یکتا پرستی) حکومت حاکم ظالم رو منع کرده و در قران فرموده هرکس جلودار چنین حاکمی نباشد ببیند چقدر ظلمی در جامعه هست مسلمان نیست

چرا فقط درگیر موضوعات کوچکیم چرا اصلی ترین موضوع را منع و گناه نمیدانیم

وقتی نمیتونم چطوری این کارو کنم اصلا خدا بگه وقتی کشور ما میگن ما تابع قانون اسلامی این منع شدس خداو ...

به نظرم هر کس باید فطرت و ذات انسانی خودش رو نگه داره

اگه شما به خدا و قرآن اعتقاد دارین که خدا اینو گفته

معذرت میخوام ولی حیوان هم حد و مرز خودش رو میدونه و با همجنس خودش رابطه نداره چون فیزیک بدن خودش رو میشناسه

به نظرم هر کس باید فطرت و ذات انسانی خودش رو نگه داره اگه شما به خدا و قرآن اعتقاد دارین که خدا اینو ...

در حیوانات همجنسگرایی دیده شده هرچند منع شدس ممنون از نظرات شما دوست عزیز🙏🏻

وقتی نمیتونم چطوری این کارو کنم اصلا خدا بگه وقتی کشور ما میگن ما تابع قانون اسلامی این منع شدس خداو ...

توی کشورای غربی به خاطر فساد و فحشا کانون خانواده وجود نداره بچه ها پدرشون رو نمیشناسن انواع بیماری های جنسی شیوع پیدا کرده

اینا رو گفتم که بگم همون جوون های که دارن از مسائل کشور مینالن به جای اینکه سرشون توی درس و کتاب باشه تل بتونن کشورشون رو آباد کنن و حقشون رو بگیرن دنبال مسائل جنسی هستن دنبال فیلم های غیر اخلاقی هستن دنبال لایک کردن کلیپ های بی محتوا و بی ارزش هستن

اون وقت جوون های که نخبه فیزیک و شیمی هستن و دارن موشک و ماهواره میسازن باید تحقیر بشن

بله درست میگی خدا خیلی چیزاگفته ولی کوگوش شنوا،ولی چون یه عده به حرف خداگوش نمیکنن منم بگم اِ پس منم فلان کاروکنم،تهش بیماری روحی وجسمی براخودت میاره،ته گوش نکردن به حرفای خدا اسیب به خودمونه

۷۵.۹۲۸۰