2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساسم؟

162 بازدید | 21 پست

مثلا ما در حال خرید واسه خونه جدید هستیم،، بعد همسرم خونه مادرش هی میگه بابا چقد همه چی گرونه، خودشو یجور نشون میده مثلا نمیتونه خرید کنه و ،، مادرش میگه یادتونه ما چقدر پارسال حرص خوردیم الکی نبود(اوناهم پارسال جابجا شدن و وسیله نو خریدن)،، من ازین حرفا خیلی بدم میاد منم گفتم حرص خوردن نداره دگه اندازه جیبت خرید میکنی، 

بعد اومدیم خونه به همسرم میگم این حرفا چیه اونجا میگی؟ میگه مگه چیه حرف عادی زدیم تو حساس شدی به هر حرفی.. راستمیگه؟؟ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که گفته همه چی گرون شده ضعیفی نیس

مثلا میگم نکنه اونا فکر کنن اره چقدر به ما فشار اومده، دوس دارم فکر کنن همه چی عادیه، اخه خودشون سر این چیزا خیلی حرص میخورن

راست میگن. ایشون خودشون می دونن با خانوادشون چه صحبتایی بکنن. بچه که نیستن‌. ما هم ناظم مدرسه شون نی ...

خیلی اخلاق بدی دارم دوس دارم همیشه از بقیه سر باشم

مثلا میگم نکنه اونا فکر کنن اره چقدر به ما فشار اومده، دوس دارم فکر کنن همه چی عادیه، اخه خودشون سر ...

مگه میشه تو این کشور زندگی کنی و بهت فشار نیاد ی چیزی میگیا

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار