2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
مگه میشه تو این کشور زندگی کنی و بهت فشار نیاد ی چیزی میگیا

اره میدونم فشار میاد، ولی نمیدونم چرا دوس ندارم جلو کسی اه و ناله کنم ... 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
خیلی اخلاق بدی دارم دوس دارم همیشه از بقیه سر باشم

خب عزیزم شما که خودت انقدر صادقانه رفتار خودتو نقد می کنی دیگه نیاز به نصیحت کسی نداری. هممینو به شوهرت بگو که می دونم اونا نزدیک ترین ادمای زندگی مون هستن ولی باز این حس اذیتم می کنه که بقیه فکر کنن ضعیفیم. 

اینطوری بگی قطعا بهتره تا بخوای براش تعیین تکلیف کنی که چی بگه و چی نگه.

در نهایت هر تصمیمی گرفت بهش احترام بذار.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راست میگه

شما ک حساسی رو بعضی از حرفا قبلش بگو اقای عزیز این حرف رو نگو اونو اینجوری بکن خوب  میش

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
خب عزیزم شما که خودت انقدر صادقانه رفتار خودتو نقد می کنی دیگه نیاز به نصیحت کسی نداری. هممینو به شو ...

نمیدونم چرا اصلا دوس ندارم راجب زندگیمون هیچییی بگه حتی یه حرف معمولی، میدونم مشکل از منه😞

اره راست میگه شما ک حساسی رو بعضی از حرفا قبلش بگو اقای عزیز این حرف رو نگو اونو اینجوری بکن خوب &n ...

اگه بگم نگو نمیگه، ولی خب نگفتم که حساس نشه، دست اخر یچیزایی گف که دوس نداشتم

مثلا میگم نکنه اونا فکر کنن اره چقدر به ما فشار اومده، دوس دارم فکر کنن همه چی عادیه، اخه خودشون سر ...

منم اونجوری بودم اول،دوس نداشتم اصلا بدونن تو زندگیمون چه خبره و چه فشارهایی حتی رومونِ..

میخواستم بدونن همه چیز خوب پیش میره..

ولی وقتی شوهرم میگف سخته اوضاع وفلان......

توقعاتشونم کمترشد

منم اونجوری بودم اول،دوس نداشتم اصلا بدونن تو زندگیمون چه خبره و چه فشارهایی حتی رومونِ.. میخواستم ...

اره ازین نظر خوبه که توقعاتشون کم شه😂