2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست
ن زیاد اهل بیرون رفتنم نیستم، مثلا تو چه موردی میخای تصمیم بگیری نمیتونی تنهایی ب نتیجه برسی؟

درباره همه چیز

مثلا برای لباس عید برای کارهای زیبایی ابرو و لب

برای مسافرت رفتن

برای مراسم عروسی که دارم

ماشین عروس دسته گل لباس آرایشگاه فیلمبردار فرمالیته همههههه چیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درباره همه چیز مثلا برای لباس عید برای کارهای زیبایی ابرو و لب برای مسافرت رفتن برای مراسم عروسی که ...

پس نامزد داری و چه خوب بشینین باهم برنامه عروسیو بچینین تصمیم بگیرید ، درمورد مسافرت برو اینستا تورهای مسافرتیو نگا کن قیمتشون چک کن یا اگه با تور نمیخوای بری برو هتلای توی شهر مد نظرتو چک کن جاهای گردشگریشو .. لباس عید برو بیرون پاساژارو بگرد ببین چه لباسی بدلت قشنگه انقدم سخت نگیر همچیو خودت از پس همچی برمیای

پس نامزد داری و چه خوب بشینین باهم برنامه عروسیو بچینین تصمیم بگیرید ، درمورد مسافرت برو اینستا توره ...

درسته حرفات

ولی ببین الان که تو گفتی من دوست دارم برم انجام بدم

کسی نباشه خودم نمیتونم همت کنم برم انجام بدم

چند سالتونه شما؟متاهلین؟اهل کجاین

25آره متاهلم شما اهل کجایی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
درسته حرفات ولی ببین الان که تو گفتی من دوست دارم برم انجام بدم کسی نباشه خودم نمیتونم همت کنم برم ا ...

عادت دادی خودتو ب اینکه مستقل رفتار نکنی اینجوری باشی همیشه محتاجی ب بقیه یکی باشه کمک بده یکی باشه منو ببره یکی باشه.. ن عزیزم سعی کن همچیه زندگیتو تو دستت بگیری بتونی موقعیتای حساسم مدیریت کنی همیشه یکی کنارمون نیس زندگی انفرادیتو تقویت کن، و تا جای ممکن فقط ب همسرت تکیه کن ب بقیه نیاز نداشته باش

خوشبحالت چیمیپرسی معمولا

😂کل ماجرا رو تعریف میکنم میگم خب حالا چیکار کنم حق دارم ناراحت شم این قسمتش ازم ناراحت شد چجور آدمیه بیماری روانی خاصی نداره با این رفتارش طرحام و میفرستم میگم خوبه ؟ نظرش و میپرسم

بد بختی اینه هیجا نمیرم

عیبی نداره از همین ماه شروع کن برو یکی دو تا کلاس اسمتو بنویس ... باشگاه اسمتو بنویس و ی کلاس هنری مثل آشپزی کیک پزی ... کسایی که اینجور کلاسای میان هم باحالن هم خوش ذوق کم کم باهاشون روی صحبت رو باز کن و شماره های همدیگه رو بگیرید دوست میشید

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

میتونیم دوست مجازی بشیم

حتما عزیزم باعث خوشحالیه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️