بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته حرفات ولی ببین الان که تو گفتی من دوست دارم برم انجام بدم کسی نباشه خودم نمیتونم همت کنم برم ا ...
عادت دادی خودتو ب اینکه مستقل رفتار نکنی اینجوری باشی همیشه محتاجی ب بقیه یکی باشه کمک بده یکی باشه منو ببره یکی باشه.. ن عزیزم سعی کن همچیه زندگیتو تو دستت بگیری بتونی موقعیتای حساسم مدیریت کنی همیشه یکی کنارمون نیس زندگی انفرادیتو تقویت کن، و تا جای ممکن فقط ب همسرت تکیه کن ب بقیه نیاز نداشته باش
😂کل ماجرا رو تعریف میکنم میگم خب حالا چیکار کنم حق دارم ناراحت شم این قسمتش ازم ناراحت شد چجور آدمیه بیماری روانی خاصی نداره با این رفتارش طرحام و میفرستم میگم خوبه ؟ نظرش و میپرسم
عیبی نداره از همین ماه شروع کن برو یکی دو تا کلاس اسمتو بنویس ... باشگاه اسمتو بنویس و ی کلاس هنری مثل آشپزی کیک پزی ... کسایی که اینجور کلاسای میان هم باحالن هم خوش ذوق کم کم باهاشون روی صحبت رو باز کن و شماره های همدیگه رو بگیرید دوست میشید