2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه ولی تو دانشگاهمون دیدم چند مورد

یکیشون دو ماه اینا با هم دوست بودن بعدهم پسره رفت خواستگاری

ی موردم پسره از دختره خوشش میاد مستقیم زنگ میزنه خانوادش میره خواستگاری

🫀🥹

سوالت اصلا گویا نیست شرایط سن نوع رشته آینده شغلی ..... هزار تا عامل تعیین کننده هست که نگفتی

کلی میپرسم دیگه اگر کسی بوده دوران دانشحویی ازدواج کرده باشه، حالا تحت هر شرایطی

من نه ولی تو دانشگاهمون دیدم چند مورد یکیشون دو ماه اینا با هم دوست بودن بعدهم پسره رفت خواستگاری ی ...

چقدر خوب ... من نمیدونم اصلن ممکن هست یا نه، من ترم سه ام خودم خانواده میگن زوده و اینا....

اره هر دوشون عین خر دارن کار میکنن شبانه روز تازه الان دانشجو نیستن و هر کدوم با اضافه کار۴۰ تومنم د ...

چه جالب که دختر با همچین شرایطی ساخته و کار میکنه....

البته زندگی باید بچرخه دیگه، یعنی زمان دانشجویی هم هر دو کار مبکردن؟ دانشحو چی بودن

چقدر خوب ... من نمیدونم اصلن ممکن هست یا نه، من ترم سه ام خودم خانواده میگن زوده و اینا....

اره ممکن ک هست اون پسر هم خب دانشجو بود و چیزی نداشت ولی خب دختره راه اومد بااش کلا همو دوست داشتن ازدواج کردن

🫀🥹

کلی میپرسم دیگه اگر کسی بوده دوران دانشحویی ازدواج کرده باشه، حالا تحت هر شرایطی

دلیل اینکه میگم رشته و دانشگاه و شرایط مهمه به خاطر اینه که بعضی مشاغل نه تنها راه پیشرفت بازه بلکه دو نفر دانشجو زودتر هم به ثمر میرسن

مثلا من خیلی دیدم دو تا دانشجوی کم سن و بدون پشتوانه به محض ازدواج از دانشگاه تهران خوابگاه متاهلی و کمک هزینه گرفتن و طرح خانم و سربازی آقا از خیلی مجردها راحت تر بود و کنار هم یک مطب زدن و بعدش سریع مهاجرت کردن و بعد هم درامد عالی دلاری

واقعا اگر تنها بودن این حد از پیشرفت امکان نداشت

اره ممکن ک هست اون پسر هم خب دانشجو بود و چیزی نداشت ولی خب دختره راه اومد بااش کلا همو دوست داشتن ا ...

چقدر خوب چقدر خوب من که از این شانسا ندارم

تا میام دوستی کنم همه چی میپوکه 🧑🦯

دلیل اینکه میگم رشته و دانشگاه و شرایط مهمه به خاطر اینه که بعضی مشاغل نه تنها راه پیشرفت بازه بلکه ...

خب منم شرایطم یکم همین طور ، من خونه رو دارم ماشینم دارم ولی از پدره دیگه ، درامدی خودم ندارم، دانشجو پزشکیم و ترم ۳