2777
2789

سوال منم بود🙄

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای پوست سفید و

موی مشکی

جواب میده

برای موهای کرکی هم جواب نمیده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وااای اصن فکر اصلاح صورت منو داغون میکنه😣😣😣😣😣😣 من وکس انجام میدم ولی میگن اونم زیادش خوب نیست😞😞

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
برای پوست سفید و موی مشکی جواب میده برای موهای کرکی هم جواب نمیده

پوستم گندمیه موهامم یکم از کرک کلفت تره  کسی بوده تو اشناهاتون انجام داده باشه راضی بودن 

من زير بغل و بيكيني عاليههه الان جلسه چهارمم و اصلا در نيومده...😆

چ عالی. تهرانی عزیزم؟؟ درد داره؟؟؟چقد هزینت شده؟؟

پوستم گندمیه موهامم یکم از کرک کلفت تره  کسی بوده تو اشناهاتون انجام داده باشه راضی بودن

اول حتما برو مشاوره لیزر .... دکتر خودش میگه جواب میده به پوستت یا نه....البته اگه دکتر باوجدانی باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز