2821
2789
عنوان

پارتنر

214 بازدید | 29 پست

سلام خواهرا من حدودا چند وقت با آقایی همشهری پدرم هستن تو فروشگاه آشنا شدیم و ایشون به من علاقه مند شد خلاصه اومد گفت باهام ازدواج میکنید منم قبول کردم یه مدت آشنایی خانواده شون رو بهم نشون داد

اما بعدش متاسفانه مادرشون راضی نشد گفتن عشقم باید بره یکی از دخترای فامیل رو بگیره الان با عشقم کلا کاتیم پسری که عین پدر بود برام همه جا مراقبم بود کلی وسایل کلی چیز میخرید اما یهو سرد شد خیلیا میگن مادرش طلسم کرده سردی زده بنظر شما این پسر عاشقم بوده واقعا چرا سرد شد؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا به شدت مامانی هستن به خاطر مادرش بود

هیییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه خدا مادرشو لعنت کنه

پسرای لر همینن چون خودمونم لر هستیم داداشام اینجورین خیلی حرف مادر خانواده هستن کلا

ولی در کنارش خیلی دعوا کرده بود با مادرش به پدرم گفته بود انتخاب من دختر شماست

فعععک نکنم بیشتر میخوره بچه ننه باشه

آخه پیش خیلیا رفتیم یکی از همسایه هامون قدیمی هستن سادات هستن دعاهای قرآنی انجام میدن گذشته سرکتاب باز کردن گفتن این خانواده طلسم زدن

برو سجده شکر به جا بیار

۷۵ درصد مردان به حرف مادرشونن و این اصلا چیز خوبی نیست، به خاطر همین سرد شده

حتی اگه دعا و طلسم هم انداخته باشه( من کلا اعتقاد ندارم ولی خب) خودت حاظر بودی به چنین خانواده ای وصلت کنی؟ بیخیال ادمت نبوده

نه بابا به نظرم علاقش واقعی نبود طلسم چیه خداوکیلیییی

بوده عزیزم خیلیا فهمیدن عاشقم بوده ولی شرایط نشد چون پسری که علاقه نداشته باشه جان دلم اصلا با خانواده مطرح نمیکنه میتونست راحت بازیم بده ولم کنه اما خانوادش مخالفت کردن حتی خواهرش با من لج بود پیشش گفتم داداشت همش زحمت میکشه برام خوراکی میخره حسادت کرد گفت من چند روزه بهش گفتم پفیلا بخر نخرید برای تو خریده ...کلا خواهرشم فهمید منو خیلی دوست داره خونشون رفتم پذیرایی میکرد ازم مادرش چشماش چهارتا شده بود پسرش انقدر کاری شده

در خالی که میگفتن دست به سیاه سفید نمیزنه

آخه پیش خیلیا رفتیم یکی از همسایه هامون قدیمی هستن سادات هستن دعاهای قرآنی انجام میدن گذشته سرکتاب ب ...

نود و نه درصد فالگیرا و دعانویسا بار اول که بری پیششون میگن برات طلسم گرفتن که پول بدی طلسم رو برات بردارن