2821
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
طلسم وجود نداره از اول دوستت نداشته یا شاید مادرش تو اولویته براش

داشته بنده خدا مادرم همه میدونن

بخاطر حرف مادرش نمیتونه پیش قدم بشه

آخه قبلا با دختری بوده تو فامیل دختره سنش رفته بالا مادرش میگه اسم انداختی روش برو اون بگیر

هنوزم بخاطر من دختره رو نگرفته میگه نمیخوامش

نود و نه درصد فالگیرا و دعانویسا بار اول که بری پیششون میگن برات طلسم گرفتن که پول بدی طلسم رو برات ...

دعانویس نی قدیمی سادات هستن پول نخواست

رک و حقیقت گفت این خانواده دشمنی کردن براتون در حقتون دعای سردی زدن پسرش از شما سرد شده میگفتن خیلی عاشقت بوده ولی خانواده سردی آوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم پیگیرش باش نذار با اون ازدواج کنه

خواهر آخه چطوری دلم خونه دورت بگردم

فکر کن با اون دختره ۱۰ سال دوست بوده نگرفتش

با من سر دوماه میخواسته بگیره منو

عاشق واقعی من بوده ولی نذاشتن دشمنی کردن

دعانویس نی قدیمی سادات هستن پول نخواسترک و حقیقت گفت این خانواده دشمنی کردن براتون در حقتون دعای سرد ...

به این چیزا فکر نکن

برو پیشش جوری برخورد کن که دلش با تو گرم بشه دوباره

چه مدت باهاش دوست بودی؟

به این چیزا فکر نکن برو پیشش جوری برخورد کن که دلش با تو گرم بشه دوباره چه مدت باهاش دوست بودی؟

سه ماه آشنایی هرروز همو میدیدیم

خواهر سرد شده سردی زدن میرم میبینمش فروشگاه کار میکنه دو هفته پیشم برگشت گفت تو خیلی برام جذابی وقتی پیشم بودی دلم نمیخواست ولت کنم همیشه همو میدیدیم به پدرم میگفت بابا عاشق پدرم بود حتی مادرمم فروشگاه دیده بود میگفت چقدر مادرت مهربونه قربون بزرگی خدا برم اگه از اول نمیخواست بهش برسم چرا آوردش تو زندگیم که منو زجر بده

چون عاشق نبود ادا در میآورد و دختر پولدار پیدا کرده

پسری که ادا باشه اینو بدون هیچوقت به خانوادش معرفی نمیکنه دختری رو جان برادر زاده ش قسم خورد گفت قصدم ازدواج عاشقم بود خانواده ها همه در جریان

و اینکه خودشم پولدار هستن

مادرش کلا دور از جون شما بد بود حتی خونشون بودم مادرش حسادت میکرد پسرش چایی میریخت برام مادرش تعجب میکرد پسرش برای من چایی ریخته

دلیل بهم خوردن این بود که با دختری چندین سال تو فامیل دوست بوده ولی نگرفته دختره رو دختره هم سنش رفته بالا فامیل و مادرش میگن باید اونو بگیری

هنوزم نگرفته ش بنده خدا گلوش پیش من گیر کرده

پسری که ادا باشه اینو بدون هیچوقت به خانوادش معرفی نمیکنه دختری رو جان برادر زاده ش قسم خورد گفت قصد ...

ببینید یه مرد اگه ادمو بخواد به همه چی حتی خانواده پشت میکنه مردا خودخواه هستن و خود رای اینو بدون

والا من دوست پسر خودم به میل خودش اونم نه من معرفیم میکرد به خانوادش خواهراش کل خاندانش ولی یهو زد زیرش رفت دختر عموشو گرفت .من شوک بودم اصن چیشد ،؟اگه نمیخواست پس چرا با آبروم بازی کرد با اصرار گفت منو معرفی کن به خانوادت

برو سجده شکر به جا بیار۷۵ درصد مردان به حرف مادرشونن و این اصلا چیز خوبی نیست، به خاطر همین سرد شدهح ...

عزیزدلم پسر خیلیییی خوبی بود من عاشقشم نمیتونم جز اون به کسی فکر کنم

به حرف مادرش زیادم نیست

بدبختیش اینه با دختری قبلا تو فامیل دوست بوده

دختره سنش رفته بالا خیلی

سر اون میگن دختره رو بازی دادی بیا بگیر

بنده خدا بین منو اون گیر کرده

پشتش کلی حرف افتاده

ببینید یه مرد اگه ادمو بخواد به همه چی حتی خانواده پشت میکنه مردا خودخواه هستن و خود رای اینو بدونو ...

چون برای توام خانوادش نذاشتن نه عزیز من آبجی گلم شرایط عشق من فرق داره شدیدا میترسه از فامیل پدریش خرم آبادیا متاسفانه دعوایی هستن خانواده عشقم و فامیلاشون بزووور میگن باید دختره رو بگیره کسی که پشتش داستان در اومده باشه نمیتونه راحت با دختر دیگه ازدواج کنه

من خودم برادر دارم با کسی هست من از چتش فهمیدم اگر میخواست اونو به مامانم میگفت بریم خواستگاری براش نخواسته که نگفته

چون برای توام خانوادش نذاشتن نه عزیز من آبجی گلم شرایط عشق من فرق داره شدیدا میترسه از فامیل پدریش خ ...

نمیدونم والا شایدم امیدوارم اینجور که میگی باشه و هرچی خیره برات پیش بیاد

پس اگه از عشقش مطمئنی چرا میگید سرد شد ؟من برای خودت میگم عزیزم که مث من بحران فقدان تجربه نکنی و شکست عمیق نخوری

نمیدونم والا شایدم امیدوارم اینجور که میگی باشه و هرچی خیره برات پیش بیاد پس اگه از عشقش مطمئنی چرا ...

طلسم عزیز دل سردی زده بودن نه خواهر گلم بچه نیستم میدونم چی میگی

رفع کردیم طلسم رو باز گرم شد پیام دادم با محبت باز صحبت کرد اما خانوادش نمیزارن میگن فقط وفقط اون دختر رو بگیر

اما خب خانواده منم دیگه نمیزارن دلشون شکسته از خانواده عشقم