طلسم و این مضخرفات ممکنه اول حالتو چند روزی خوب کنه بهدش بدتر میشه جاهای دیگه زندگیتونم حراب میکنه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
شما انجام دادین؟ آخه راهی برام نزاشته راه دوریم از خانواده شوهرمم هیچکس ایران نیس عین دیونه ها شدم
نه ولی سمت اینچیزا نرو
سنگینن .پای اجنه رو به زندگیتون باز میکنه
سعی کن با مشاور حل کنی
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
شوهرم ایران نیست خیلی خاستم باهاش حرف بزنم از بس گریه کردم دیشب بردنم بیمارستان هر سرس قهر میکنه بای ...
شاید یه چیزیو که قراره بره نباید به زور نگهداری باید بزاری بره