حمیدم355h مدیر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1239 عنوان طلسم یهودی | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 18 پست با شوهرم سر موضوع الکس قهریم از بس گریه کردم بستری شدم دیشب ام بهش زنگ زدم گرفت بلاکم کرد و بدتر شدم میخام برای اشتیمون طلسم بگیرم بچه ها من ۶ ماهه عقدم و خیلی حالم بده اصلا نمیدونم چرا اینجوری میکنه باهام بنظرتون دعا بگیرم خوب میشه؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ دیروز | 08:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrym7912 عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2065 یخاطر جاریم بلاکم کرده وقت و انرژی و پولتو برای خودت نگه دار نه همچین آدمی البته من بازم دقیق نمیدونم شاید اوایلتونه حرف همو نمیفهمید هی دعواتون میشه ولی اگه میخوای طلسمی دعایی چیزی بگیری عن اقا رو ول کن برای خوشبختی و پیشرفت خودت بگیر هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1239 شاید یه چیزیو که قراره بره نباید به زور نگهداری باید بزاری بره نمیخام زندگیم خراب بشه بعد طلاق قرار نیس چه بلای سرم بیاد باهام رابطه ام داشته بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1239 وقت و انرژی و پولتو برای خودت نگه دار نه همچین آدمی البته من بازم دقیق نمیدونم شاید اوایلتونه حرف هم ... ن دعوا هم نمیکنیم زیاد همین دفعه هم دعوا نکردیم بگم فحشکاری کردیم ن من خیلی احترامشو میزارم شوهرم خیلی لجبازه بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
mrym7912 عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2065 ن دعوا هم نمیکنیم زیاد همین دفعه هم دعوا نکردیم بگم فحشکاری کردیم ن من خیلی احترامشو میزارم شوهرم خی ... لجباز خسیس دیکتاتور ضدزن مغز زنگزده ادمو پیر میکنه هولای سایت درخواست ندین💩شوهرمم نیستین