2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6830 بازدید | 203 پست
تجدیدنظر میزدی که قاضی صلاحیت نداره که قضاوت کنه و اینجوری رای داده

زدم بازم نشد

حتی چون اجاره نیورد قاضی تمکین رو رد کرد ولی تجدیدنظر قبول کرد گفت خونه بگیره کارشناس تایید کنه ک نگرفته

چرا کمکم نکرد.چرا نشونشون نداد ک دارن ظلم میکنن. الان خوشالن اونا

حساب کتاب خدا با ما فرق داره شاید همین اتفاق موجب رشد تو بشه از کجا میدونی؟؟؟ همین که ب خودت بیای و ببینی بنده های خدا لایق دوست داشتن نبستن یعنی رشد کردی جز خوده خدا کسی لایق دوست داشتن نیسا اینقدر خودتو کوچیک نکن اونی ک زنشو میخواد دوهزار نمیارزه وای ب حال اونیکه زنشو نخواد

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو تهران تنها بودم میومد میرفت کوچه بالایی خونه دوستش و خونه نمیومد ی بارم اومد بعدشم کلی گریه کر ...

هیییییی روزگار دهنتو .....

بیا تمومش کنیم رهاش کنیم منم دیگه میخوام تمومش کنم ولش پیشونیم همین نوشته بود که

من الان کلا آبروم رفته 7 سال عمرم رفته آینده ام نابود شده و آرزوهام و قلبم خودم همخ چیزم

هنوزم امید دارم درست شه نشد هم نشد

آخرش یه روز هم روزای خوب منم می رسه باید برسه

زدم بازم نشد حتی چون اجاره نیورد قاضی تمکین رو رد کرد ولی تجدیدنظر قبول کرد گفت خونه بگیره کارشناس ...

خب شما برو نفقتو بزار اجرا همون ترک انفاق برگه ی عدم تمکینم که نداره ببینم چه میکنه...

خب شما برو نفقتو بزار اجرا همون ترک انفاق برگه ی عدم تمکینم که نداره ببینم چه میکنه...

قاضی داشت رای ترک انفاقو میداد ک قشنگ پیچوندن و تمام ... اعتراص زدم شکایت کردم بازم نشد

مگه میشه؟شما پرینت حساب ببری بگی اگه راست میگه چرا تو حساب نیست؟بعدم به حرف وکیلش چرا گوش میدی؟اون م ...

اخه بعد از دادگاه ریخت. رفتم پرینت بردم و شکایت جعلم کردم ک تاریخا الکیه روز دادگاه ریخته. قاضی گفت مهم اینه ک ریخته این یعنی سوقصد نداشته و رد شد

همش میگم مگه من چم بود من ک جونمم میدادم

خب همیشه ک نباید براش جونتو بدی اول باید طرفتون بشناسی با توجه ب سطح لیاقتش رفتار کنی مردا از آویزون شدن خانما خوششون نمیاد بهش نشون بده ک دیگ برات مهم نیست اینطور ترس برمیدارتش

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت