دارم جدا میشم خیلی حالم بده..... بخاطر حرف پدرش کگفت زنتو طلاق بده یهو خونه زندگیو ول کرد رفت. من و خونوادمو بلاک کرد..رفتم دنبالش گفتم نکن گفتم ما تازه ۵ ماهم نیست عروسی کردیم ولی گفت بابام و خونوادم مهم ترن حتیی رفتم خونشون گفتم زندگیمو خراب نکنین نشد باباش گفت نه. کلا ول کرد رفت جواب منم نمیداد بهمه گفت بابام گفته طلاق.... واقعا حالم بده. همش میگم نکنه من بد بودم ولی من ک بد نبودم اون و خونوادش خیلی اذیتم کردن من هیچی نگفتم. الان نمیدونم چکار باید کنم حالم وحشتناکه
اره ولی بجایی نرسید حتی با استشهادیه از همسایه ها. قاضی گفت اگ رای بدم هزارتا پرونده برا مرد درست می ...
وا بگو با زندگی من بازی کرده من چکار به پری زندان دارم؟! این باید ادب شه پس فردا میره یه دختر دیگم بدبخت میکنه به نظرم از خود قاضی پرونده هم باید شکایت کرد
اوه خدای من همچین گفتی سنم بالاس 😁 من دیروز یه بنده خدایی براش خواستگار بردم متولد 59 سریع رد کرد بخدا پسره عالی بود چه ربطی داره هر سنی، خواستگار هست.
خدا کجای زندگیته؟؟؟ چرا فکر کردی بعد طلاق دیگ خدا نداری؟؟؟ چرا مجرد بمونی؟؟؟ نهایت با یه مطلقه ازدواج میکنی چرا باید این آدمو تحمل کنی؟ نکن این کارارو با خودت توکلت ب خدا باشه اون خودش برات میبینه ب چیدمانش شک داری؟؟؟
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت
من خیلی داغونم. الان ک میخام توافق کنم بدترم شدم. میترسم از اینده
ناراحت نباش اسی منم ی روز مث تو بودم فک کردم دنیا به اخر رسیده مادرم از غصه و ناراحتی من سکته کرد ولی الان خداروشکر ازدواج مجدد کردم نمیگم همه چی عالیه ولی اون دوران گذشت و همسر الانمم هرچقد بگم بده و ایراد بگیرم ازش خیلی خیلییی بهتر از اون همسر سابق نامرده که ولم کرد
ما خدارو داریم مبادا غصه بخوری مبادا از آینده ترس داسته باشی بسپار ب خدا بگو من تلاشمو کردم خودت میدونی من هدفم طلاق نبود حالا ک ب اینجا کشیده خودت ختم ب خیرش کن. خودت برام بهتر بچین یه آدم بهتر و لایق سر راهم قرار بده چون من دنبال تشکیل زندگی ام. من ی مورد این چنینی سراغ داشتم پسره گفت طلاق صبح اومده بود النگو از دست دختره در آورده بود رفته بود گوشیشو پس گرفته بود دختره داشت سکته میکرد الان دختره ی ازدواج خوب کرده پسره سنش رفته بالا کسی بهش زن نمیده میدونن بی عرضه. اما دختره خیلی ب خدا اعتماد داشت
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت
گذاشتم داشت حکم زندانشو میداد. وکیلش گفت نه باید صبر کنید خودش بیاد از در دادگاه اومدم بیرون شروع ک ...
مگه میشه؟شما پرینت حساب ببری بگی اگه راست میگه چرا تو حساب نیست؟بعدم به حرف وکیلش چرا گوش میدی؟اون معلومه طرف اونه مال منم زر زیادی میزنه باید به حرف وکیلش گوش کنم؟