دارم جدا میشم خیلی حالم بده..... بخاطر حرف پدرش کگفت زنتو طلاق بده یهو خونه زندگیو ول کرد رفت. من و خونوادمو بلاک کرد..رفتم دنبالش گفتم نکن گفتم ما تازه ۵ ماهم نیست عروسی کردیم ولی گفت بابام و خونوادم مهم ترن حتیی رفتم خونشون گفتم زندگیمو خراب نکنین نشد باباش گفت نه. کلا ول کرد رفت جواب منم نمیداد بهمه گفت بابام گفته طلاق.... واقعا حالم بده. همش میگم نکنه من بد بودم ولی من ک بد نبودم اون و خونوادش خیلی اذیتم کردن من هیچی نگفتم. الان نمیدونم چکار باید کنم حالم وحشتناکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو یه مشاوره خبره و با تجربه اگر این پسره پشتت بود و حمایتت می کنه تو رو به خانوادش نمی فروشه برو اگر نه خونه بابات بپترین سختیارو بکشی بهتر از اینه بری و با یه بچه برگردی
کسی الان جز من درکت نمی کنهمیدونم چه قدر سخته مخصوصا شوهر من نزدیک دوماهه خونه بابام هستم هیچ خبری ن ...
من تو تهران تنها بودم میومد میرفت کوچه بالایی خونه دوستش و خونه نمیومد ی بارم اومد بعدشم کلی گریه کرد و میگف بابام بفهمه رام نمیده خونه. الانم بقول شما همش میگه تو بدی. من که کاری نکردم من فقط رفتم . تو زندگیو خراب کردی.درصورتی که سه ماه بود جواب منو نمیداد از زجه زدن و ال بد من خوشال بودن. مشاور ز زد بهش برگشت گفت تو عرضه نداری اگ داشتی همون موقع ک رفتم مهریه تو گذاشته بودی اجرا. من بازم صبر کردم کاری نکردم تا شد یکسال و دیدم واقعا خبری ازش نیست
من خیلی داغونم. الان ک میخام توافق کنم بدترم شدم. میترسم از اینده
اینده هر چی باشه ازین بهتره، یه پسر بچه ننه که گوش به زنگ حرف باباشه به درد هیچی نمیخوره، میگی ممکنه تنها بمونی تا آخر ؟ تنهایی سگش شرف داره به زندگی با این، ادم انقد بی همه چیز... برای نفقه و ترک خونه شکایت نکردی؟!
اینده هر چی باشه ازین بهتره، یه پسر بچه ننه که گوش به زنگ حرف باباشه به درد هیچی نمیخوره، میگی ممکنه ...
اره ولی بجایی نرسید حتی با استشهادیه از همسایه ها. قاضی گفت اگ رای بدم هزارتا پرونده برا مرد درست میشه زندان جا نداره امار طلاق بالا میره. مشکل خاصی هم ک نبوده ولی خونوادش نزاشتن دیگ