2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6948 بازدید | 203 پست
یعنی ممکنه باز ازدواج کنم؟ خودشون اولش باورشون نمیشد من میخام زن این بشم

چرا نشه ولی عجله نکن... هیچوقت با پایین تر از خودت نرو چون تو سرت میزنن سطحت بیاد پایین قدر نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا باید با یه وکیل مشورت کنه حق و حقوقشو بگیره، اسی طلا خریدن برات؟

وکیل گرفتم یکسال دوییدم کلی مشورت از وکیلا ولی هیچی به هیچی . گفتن تهش باید ببخشی وگرنه طولش میدن قاضیا تا ببخشی

ی سرویس و ی حلقه و انگشتر که گفته سرویس برا خودش بگید بیاد توافق کنه حلقمم بیارع

ایشالا بهرچی میخای برسی

کسی الان جز من درکت نمی کنه

میدونم چه قدر سخته مخصوصا شوهر من نزدیک دوماهه خونه بابام هستم هیچ خبری نیست ازش هنو با اون همه بدبختیام میگه من نمک نشناسم کلی حرف های دیگه

میدونم تو قلبت چی میگذره

برو یه مشاوره خبره و با تجربه اگر این پسره پشتت بود و حمایتت می کنه تو رو به خانوادش نمی فروشه برو اگر نه خونه بابات بپترین سختیارو بکشی بهتر از اینه بری و با یه بچه برگردی

کسی الان جز من درکت نمی کنهمیدونم چه قدر سخته مخصوصا شوهر من نزدیک دوماهه خونه بابام هستم هیچ خبری ن ...

من تو تهران تنها بودم میومد میرفت کوچه بالایی خونه دوستش و خونه نمیومد ی بارم اومد بعدشم کلی گریه کرد و میگف بابام بفهمه رام نمیده خونه. الانم بقول شما همش میگه تو بدی. من که کاری نکردم من فقط رفتم . تو زندگیو خراب کردی.درصورتی که سه ماه بود جواب منو نمیداد از زجه زدن و ال بد من خوشال بودن. مشاور ز زد بهش برگشت گفت تو عرضه نداری اگ داشتی همون موقع ک رفتم مهریه تو گذاشته بودی اجرا. من بازم صبر کردم کاری نکردم تا شد یکسال و دیدم واقعا خبری ازش نیست

من خیلی داغونم. الان ک میخام توافق کنم بدترم شدم. میترسم از اینده

اینده هر چی باشه ازین بهتره، یه پسر بچه ننه که گوش به زنگ حرف باباشه به درد هیچی نمیخوره، میگی ممکنه تنها بمونی تا آخر ؟ تنهایی سگش شرف داره به زندگی با این، ادم انقد بی همه چیز... برای نفقه و ترک خونه شکایت نکردی؟!

اینده هر چی باشه ازین بهتره، یه پسر بچه ننه که گوش به زنگ حرف باباشه به درد هیچی نمیخوره، میگی ممکنه ...

اره ولی بجایی نرسید حتی با استشهادیه از همسایه ها. قاضی گفت اگ رای بدم هزارتا پرونده برا مرد درست میشه زندان جا نداره امار طلاق بالا میره. مشکل خاصی هم ک نبوده ولی خونوادش نزاشتن دیگ