2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6948 بازدید | 203 پست
من از طلاق میترسم. حالم بده. من دوسش داشتم ولی اون معلون شد همش فیلم بازی کرده. از اولین مسافرتی ک ر ...

خوشگلم بهتر که الان جدا شدی

منم دارم جدا میشم فعلا دارم کارای استرداد جهازمو انجام میدم برام دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مهریه اجرا گذاشتی اونم بعد پنج ماه عقد ؟تازه دنبال مقصری؟؟؟؟

بعد ۵ ماه عروسی خونه و زندکیو ول کرد رفت. من و خونوادمم بلاک کرد. من یکسال التماس کردم برنگشت رفتم گذاشتم تا پیداش شع. عزیزم با دقت بخون

مهریه گذاشتم اجرا اصلا پیداش نشد تا حکم جلبش اومد. تا فهمید رفت وکیل گرفت اعسار زد. درخواست طلاق داد ...

انقدر بزارش توی منگنه که خودش به گ... خوردن بیفته مثل شوهر من التماس کنه که بیا خودت طلاقم بده

اون از خونه رفت. خونه هم خودم پول پیشش رو داده بودم به نام خودم بود نتونست کاری کنه. یخچال ماشی لباس ...

خونه از خودت جهیزیه از خودت حتی پول فیلمبردارم نداده، فقط یه نره خر میخواستی بیاد برات هارت و پورت کنه؟ وقتی یه دختری انقد با شرایط کوتاه میاد خونه میگیره و کوتاه میاد تو همه چیز باید منتظر عواقبشم باشه اونا میگن این که خونه اجاره کرده ببین ما چقد بالاتریم ازش بذار بریم دنبال یه دختر دیگه یه خونه بخره برات یه ماشین زیرپات بندازه،چیت کم بود؟!

یکسال دوییدم نشد گفت طلاق نمیدم . الان گفته بیا توافق کن

چرا دنبال طلاقی؟انقدر با مامور برو جلوی در خونه ی ننه باباش که خودشون خسته بشن توافق چیه؟سرویسش کن نفقتم بزار اجرا شما اگر دادخواست ترک انفاق بدی حق طلاقو میتونی بگیری

اره واقعا. تازه بعدشم التماس کردم برگردمن دوسش داشتم

دیدی که لیاقت نداشت این که هیچی چند سال دیگه اگه خواستی ازدواج کنی یه چیزایی وظیفه مرده فک نکن کوتاه بیای خونه بگیری چیزی نخوای عزیز میشی، فقط میگن این لابد یه مشکلی داره

چرا دنبال طلاقی؟انقدر با مامور برو جلوی در خونه ی ننه باباش که خودشون خسته بشن توافق چیه؟سرویسش کن ن ...

گذاشتم داشت حکم زندانشو میداد. وکیلش گفت نه باید صبر کنید خودش بیاد

از در دادگاه اومدم بیرون شروع کرد پول ریختن ی مشت فیش جعلی هم برد دادگاه

اعتراض زدم شکایت کردم ولی نشد ک نشد

چرا دنبال طلاقی؟انقدر با مامور برو جلوی در خونه ی ننه باباش که خودشون خسته بشن توافق چیه؟سرویسش کن ن ...

اره دقیقا باید با یه وکیل مشورت کنه حق و حقوقشو بگیره، اسی طلا خریدن برات؟

دیدی که لیاقت نداشت این که هیچی چند سال دیگه اگه خواستی ازدواج کنی یه چیزایی وظیفه مرده فک نکن کوتاه ...

یعنی ممکنه باز ازدواج کنم؟ خودشون اولش باورشون نمیشد من میخام زن این بشم