2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 7099 بازدید | 203 پست
با اینطور خانواده ها باید راه بیای چندسال بعد عروسی تلافی کنی. ولی در مورد شاباش باید میدادی خانواده ...

خودمون گرفتیم پول فیلمبردار لباس عروس و لباس حنابندونو من دادم بقیشو پسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد ما دوبار گرفتیم . ی بار اونها سمت خودشون ی بار ما سمت خودمون. سمت ما اونها شاباش جمع کردن در صورتی که ما عقد گرفته بودیم😔💔

اما مهم زندگیم بود که نپاشه و خانوادش به خواسته اشون نرسن

همین که 19ساله طلاق نگرفتم و هر کاری کردن ما طلاق بگیریم تیرشون به سنگ خورد چون من نذاشتم

دیگه لیاقت ندارن اینقدباهاشون حرف زدی فایده نداشته دیگه نداره اینا عقده ریاست دارن

مادرش میگفت تو باید مبومدی کنیزی منو میکردی باباش گفت تو باید میومدی کار میکردی حتی مادرش نباید بهت چایی تعارف میکرد. حالا من همیشه میرفتم کمک ظرف میشستم هنه چی حتی روز بعد عروسی مهمون داشتن گفتن باید سالادو تو درس کنی گفتم چشم

دراصل عروسی رو اونها گرفتن

خرج با خودمون بود دیگ پول مال ما بود. اخرشم پسره از خونه ک رفت پوله تو حسابش بود انتقالش داده بود به باباش. بابامم گفت اگ مشکل پوله من دوبرابر میدم ولی زندگی دوتا جوونو بهم نزن

عقد ما دوبار گرفتیم . ی بار اونها سمت خودشون ی بار ما سمت خودمون. سمت ما اونها شاباش جمع کردن در صور ...

من هرکاری بگید کردم برا زندگیم. پسره اومد به داداشم گعت من طلاق نمبخام ولی خونوادمو چکار کنم. دوستش ز زد بمن که باباش نمیزاره برگرده گفت من با باباشم صحبت کردم گفته نه.

باباش تو دوران جوونیشون وقتی زن برادرش با مادرش بحثش شده بوده زن برادره رو زده بوده و به داداشش گفته بود باید طلاقش بدی ولی برادرش خونشو جدا کرده رود و رلت و امد رو کم کرده بود بجای طلاق

با افتخار اینو تعریف میکرد ک من به داداشم گفتم بازد طلاق بدی خودش نداد