2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6830 بازدید | 203 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از طلاق میترسم

نترس

ادم بخاطر ترس هاش روزی هزاربار میمیره اخرم ترسش به سرش میاد

چندسال میخوای وسط معرکه اینا گیج باشی؟

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

بابا این حرفا چیه مطلقه چیه دیگه تو سال ۲۰۲۵ معنی نداره دختر هم برای اون بد شده هم تو اصلا ام دیگه ا ...

وکیل گفت باید ببخشی تا طلاق بگیری یا توافق کنی. تو دادگاه های ک رفتمم قاضیا همینو میگفتن. همه چی طرف مرداست. من خیلی بدبختم نه؟؟

یخچال ماشی لباسشویی تلویزیون و ماکروویو رو باهم نصفی خریدیم فاکتور بنام اونه. اون فقط مبل و ی قالی خ ...

نمیگم کاری کردی

اونا به دلیل احمقانه ای پشیمون شدن یا پسره سرش جای دیگه گرمه

و گرنه با این شرایط سخت ازدواج کسی نمیاد زندگی دو تا جوون سر بهانه الکی بهم بریزه

وکیل گفت باید ببخشی تا طلاق بگیری یا توافق کنی. تو دادگاه های ک رفتمم قاضیا همینو میگفتن. همه چی طرف ...

میدونم عزیزم خودم جدا شدم متوجهم. بعد تازه دعوا مبگیرن که مهریه میخوان زنااااا خداااا

ولی هیچیم نمیدم هنه چیم حق با اونا کی مهریه مبتونه بگیره اخه

نه بدبخت نیستی اون بدبخته

طلسمتون نکردن؟ اخه پدر شوهر انقد ک.خل نمیشه.

از اولم بود.

تو همه چی دوست داشت رییس باشه برا همه. فامیلشون اومد بهم گفت اون به مادرش و خواهرش ک مریض اعصاب داره رحم نکرد توقع داری بتو رحم کنه

نمیگم کاری کردی اونا به دلیل احمقانه ای پشیمون شدن یا پسره سرش جای دیگه گرمه و گرنه با این شرایط سخت ...

پسره از نظر جنسی هم ی جوری بود. جوری که من میگفتم نکنه بهت گفتن به زنت دست نزن. بعد ی مدت ک بلاک کرده بود ی بار اومد خونه نشسته بود گریه کردن چرا من بهت دست زدم. حالا کار خاصیم نکرد ی روبوسی بود

ولی من واقعا طلاقو نمیخاستم. دوساله شبا نمبخابم. حالم بده. اونا ک با من عروسی کردن الان باردارن بعد من...

همه میگفتن یکم دقت کن تو انتخاب این من گفتم نه دوسش دارم. اخرشم شد این. شب عروسی گفتن تو ازش سری بعد خودش گفت همه گفتن من از تو سرتر بودم. باباش و خودش گفتن دیگ کسی نگاتم نمیکنه بدبخت

پسره از نظر جنسی هم ی جوری بود. جوری که من میگفتم نکنه بهت گفتن به زنت دست نزن. بعد ی مدت ک بلاک کرد ...

خوب پس مشکلات جنسی داره

یا ضعف داره یا شاید تمایلات عحیب غریب داره

نرمال نیست

به باباش هم لابد گفته

یه بهانه الکی جور کردن برای طلاق

ولی خوب واقعا به صلاحت نیست ادامه بدی باهاش

ولی درباره مهریه اگر چیزی داره که مهریه تو بده با وکیل مشورت کن

میدونم عزیزم خودم جدا شدم متوجهم. بعد تازه دعوا مبگیرن که مهریه میخوان زنااااا خداااا ولی هیچیم نمید ...

من باید چکار کنم. میخام توافق کنم بره. ولی بعد طلاق چی؟؟ حالم خیلی بده

از اولم بود.تو همه چی دوست داشت رییس باشه برا همه. فامیلشون اومد بهم گفت اون به مادرش و خواهرش ک مری ...

خوب پس .جداشو بهتر مرد انقد بی عرضه؟ این بیشتر شبیه نره . خاک بر سرش. جدا شو بابا این پسر همون مرده زندگیتو سیاه میکنه

خوب پس مشکلات جنسی داره یا ضعف داره یا شاید تمایلات عحیب غریب داره نرمال نیست به باباش هم لابد گفته ...

نداره هیچی. تو طول زندگی من اصن حق نداشتم به گوشیش رست بزنم دعوا میشد. حتی ننیفهمیدم چقد حقوق میگیره. زنگ میزد داداشم که به چه حقی مبگه من چند میگیرم با میخاد گوشیمو ببینه