2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اجبار ازدواج کردم ولی کسیو دوست نداشتم که بخوام بخاطرش بزنم زیر همه چیز و الان بعد ۱۲سال گاهی به خودم میگم چرا نزدم زیر همه چیز....

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آخی💔

هیچ وقت عشق واقعی رو درک نکردم. کسی عاشقم نشد. من هم از سر بچگی عاشق آدمای عوضی میشدم. یعنی اتگار میگشتم عوضیا رو پیدا میکردم!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

راستی جریان فیلمش چطوره؟😂

ببین این از روی یه رمان خیلی قشنگ به اسم بامداد خمار نوشته شده.

یه دختر ثروتمندی به اسم محبوبه تو زمان قاجار عاشق یه شاگرد نجار فقیر میشه...از اون طرف یکی پسرای پولدار شهر خواستگارشه و پسر عموشم که خیلی پسر برازنده اییه عاشق و شیفته شه..

محبوبه خواستگار پولدارشو رد میکنه و پسر عموش میاد خواستگاری و اونم رد میکنه بخاطر رحیم نجار !( محبوبه کم عقل😂)

به هر ضرب و زور و با وجود مخالفت خانواده با رحیم نجار ازدواج میکنه ولی بعد چند سال زندگی میفهمه که خیلی اشتباه کرده...رحیم بداخلاق و تنبل بوده و وعده وعیدهایی که بهش میداده الکی بوده...

خلاصه میفهمه بدجور اشتباه کرده و طلاق میگیره و میاد زن دوم پسر عموش میشه😂

دچار🌿
اشکال نداره عزیزم حتماً حکمتی توشه..

فکر نمیکنم... شانس نداشتم. شانس تو زندگی خیلی مهمه.

چقد منی .ای روزگار

تهش چی شد؟

ببین این از روی یه رمان خیلی قشنگ به اسم بامداد خمار نوشته شده.یه دختر ثروتمندی به اسم محبوبه تو زما ...

آخرش همین میشه صلوات😂فرق ما اینه که اونی که دوستشم دارم بدنیست😂