2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی میگم فقط چطورزنده ام همین

باز خوبه رو خودت کنترل داری شوهر سابق من کپیده بود انقدر با مشت و لگد زدمش نزدیک بود سکته کنه از شوک بلند شده بود فقط داد میزد گریه میکرد

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

ی راهکار بدم میگن ی آدم فیمس با شوهرش اینکارو کرده جواب گرفته البته شوهره خیلی...بوده ب نظرم ی چیزی تو مایه های انکاره

هی زنه گفته تو ک با من بودی اکی بودیم چیم کم بود بد بود بلید هر شب چند صفحه برام بنویسی نگفت چرا گفت فک کن دلیل واقعی کمبود خیانتتو هی میخواسته طرف بگه خوشم اومد اینا یا شهوت فلان نگفته گفته ک بدلیل بیماریهای روانی کودکیم بودهicon icon حالا توام ولش نکن و ب نظر من تلافی کن

دلبر دلربا عشق سرورتون

این شببب برامن دیگه هیچوقت صب نمیشه خیانت جنسی برام بدترین بود

میگذره...

برای خیلیا گذشته ، توهمین سایت فراوانن.دور و اطرافمون هم زیادن.سخته خیلی سخته قربون دلت بخاطر بچه هات خودتو آروم کن.هیچ مردی ارزش اینکه خودتو نابود کنی نداره.دنیا دو روزه گذر موقت....

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
این ب ی ورش تیست

مگه گفتی بهش؟

واسه منم یه ساعت اول پشیمون بود بعدش گفت دوستت ندارم برو بری هم زن میگیرم میارمش تو همین خونه

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

ی راهکار بدم میگن ی آدم فیمس با شوهرش اینکارو کرده جواب گرفته البته شوهره خیلی...بوده ب نظرم ی چیزی ...

من هیچوووووووقت خیانت نمیکنم ن بخاطر شوهر بی شرفم بلکه بخاطر دخترامعصومم و بعدم مردا بیشرفن نثلا برم باکسی عاشق چشم وابردم وتمام ن.... من ذاتم هیچوقت کثیف نمیشه

اره خونه رو جهنم کردم

بچه هات شنیدن ؟ هیچ دفاعی نمیکنه ؟ انکار نکرد ؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫