2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 79 پست
وایییی بگم ک شب چمدونشو خودم بستم لباسی ک بغل اون خوابید رودیروز خریدم گذاشتم توچمدونش چرانمیمیرم چر ...

من از زمانی که ۱۹ سالم بود ازدواج کردم خیانت دیدم تا اینکه فهمیدم با زنای جننده ارتباط داره

عزیزم بچه داری حالا عاقلانه فکر کن

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

وایییی توروخدا ول کن چرا غصه میخوری واسه این چیزا درسته واقعا تحمل کردنش سخته سخته که شوهرت بهت خیان ...

نمیدونیه چ حالیم بالاخص چون لباسشو من خریدم ولی کناراون پوشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم مریض

نفقه اش اضاف میشه ،نگرانی ندارین آبجی گلم خداتون دارین ،شوهرتون ماشین نداره ؟ شرایط مالیش ضعیفه?

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
میدونی گفتم بهش زشتم اندامم بد بود بوی بدنم بد بود هیچکککس ب اندازه من ب خودش نمیرسید ذات خودش تنوع ...

آره منم بین زن های دوستاش چهره خوبی دارم و زیاد به خودم میرسم ولی مرد تنوع طلب و هوله

به این فکر کن اولین نفر و تنها کسی که این درد رو کشیده تو نیستی زن های زیادی تو کل دنیا این شب رو تجربه کردن😓

بخاطر بچه هات دووم میاری سر پا میشی قوی میشی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

شبی ک خیانتو میفهمی اصن صبح نمیشه 💔

اسی من میفهممت دوست داشتی حرف بژنی به خودم درخواست بده فقط کار اشتباهی نکنی

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤