مگه دختر مجرد خونه ای ک بخوای پشتوانه داشته باشی !! مهریه نداری؟ نفقه خودت و بچه هاتم باید هرماه واست واریز کنه
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
دنیا هزار تا بالا و پایین داره.مگه زندگی تو و بچه هات کشکه بهاطر یه ادمی که هرزگی کرده از بین بره.قوی باش خودتو جمع و جور کن.این همه زن خیانت دیدن...
تازه فعلا قطعی نیست صبر کن
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
وایییی توروخدا ول کن چرا غصه میخوری واسه این چیزا درسته واقعا تحمل کردنش سخته سخته که شوهرت بهت خیانت کنه ولی خب قرار نیست تو اینجوری کنی بیخیال باش عشقم فقط به خودت برس ازش پول بگیر برو خودتو خوشگل کن با خودت حال کن بابا واقعا دارم میگم هیچکس واست موندنی نیست از شوهر بگیر تا خانواده مخصوصا شوهر ما زنای بیچاره فقط غصه میخوریم خودمونو داغون میکنیم فقط به خودت برس با خودت حال کن ولش همه رو