2777
2789
عنوان

خیانت

188 بازدید | 23 پست

سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنید من شوهرم دوبار خیانت چتی بهم کرده و گردن نگرفت و منم دیگ بهش اعتماد مو از دست دادم داعما فیلم میبینه تازگی ها بازم بهش مشکوکم ده روز یکبار رابطه داریم و حتی بعضی وقتا که داعم خونس بازم اونطوری ولی حموم که میره گوشیش میبره میاد میبینم فیلم دیده و پیش من هم نمیاد نمیتونمم جدا شم من ۲۱ سالمه شوهرم ۳۰ سال کافورو چطور یک تهیه کنم چقد بریزم تو غذاش ؟ من هر چقدر ب خودم برسم انگار که منو نمیبینه اصلا آخه بگم سرده قبول فیلم دیدنش چیع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی شوهرت سرد نیست معتاد فیلم و خودارضایی شده

لطفا باهاش خیلی خیلی محکم برخورد کن جوری که فکر کنه قتل انجام داده

کاری کن بترسه زندگیش از هم بپاشه

یکممحکم باش و درستش کن

چند وقته ازدواج کردین؟ اجباری بوده؟ممکنه بخواد یکاری کنه خودت طلاق بگیری وگرنه فیلم دیدن و کاری نکرد ...

۷ساله ازدواج کردم دوتا بچه کوچیک دارم دوبار خیانت چتی گرفتم گردن نگرفت الآنم داعم میبینم تو دیوار با لباس های زنانه ک زن های خراب هستن اونارو دروغکی گذاشتن پیام میده یکبار هم شنود گذاشته بودم به زن های خراب میگف قیمت چنده