2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا

چون نمیتونه بعدا هم بخره

و اجاره نشینی واسه یه عمر سختمه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نه خوب منظورم اینه رد کنی به امید اینک به خواستگار دیگه خونه داشته باشه ..

به نظر من خونه رو زن و مرد باهم باید داشته باشن هردو روی خونه اینده برنامه بریزن نه زنه بعد ازدواجه بره خونه مرده البته ابن نظر منه

من اگه باشم خونه داشتنتش برام مهم نیست ولی حتما باید ماشین داشته باشه. خونه رو میتونه اجاره کنه به شرط اینکه تمام اجارش رو خودش بده... در نهایت نگاه میکنم که کدوم خواستگتر، خانواده بهتری داره، خودش مهربون تره،و بیشتر به دلم میشینه...

خونه خیلی مهم نیس

💄🩺

درآمدش چقدره ؟میتونه یه خونه ی مناسب رهن و اجاره کنه ؟رهن و اجاره کرد چیزی می مونه براش تو این گرونی وحشتناک ؟

درآمدش چقدره ؟میتونه یه خونه ی مناسب رهن و اجاره کنه ؟رهن و اجاره کرد چیزی می مونه براش تو این گرونی ...

آره فکر کنم در حد رهن داره که میخواد زن بگیره

ولی خب نمیدونم دودل هستم🤦🏻♀️

ادم باشه خونه دارم میشه حالا اونایی ک مستاجرن مردن

درمن زنی مرد که نوازش نشد ن خودش نه موهایش... درمن زنی مرد که با بدن کبود کودکش را دراغوش میکشد ازدرد چشمهایش را میبندد اما لبخندمیزند.... چون کودک به چشمان مادرش خیره شده گویا درد اورا با این سن میفهمد... پسرم نمیدونی وقتی اشکامو ناخاسته میبینی و تــو ازم معذرت میخوای من هزاربار میمیرم بابت اینکه باعت شدم یه همچین جایی به دنیا بیای تا ابد خودمو نمیبخشم که فرشته ای مثل تورو به این دنیای نامرد اوردم معذرت میخام که مادر لایقی نبودم.... تا ابد دوستتون دارم... تنها دلیل زندگی و زنده بودنم شمایین

اره اگع پسر خوبی باشه ولی دقت کن شغلش بیمه باشه

بیمه؟

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

آره فکر کنم در حد رهن داره که میخواد زن بگیرهولی خب نمیدونم دودل هستم🤦🏻♀️

ببین اگر خونه داشته باشه که خیلی خوبه

ولی خب با وضعیت الان خونه خریدن سخته ...اگر پسر خوبیه دوسش داری شغل خوبی داره باشعور و شخصیت هست

ازش بپرس درآمد و پس اندازش چقدره ..خودت سبک سنگین کن ببین حالا اگر اجاره بدیم چقد می مونه ؟چیزی که می مونه میشه باهاش زندگی کرد ؟